MaTRiX95 Публикувано Юли 3, 2011 Report Share Публикувано Юли 3, 2011 Леля ми и Чичо ми ми дадоха Лаптопа си да им го преинсталирам обаче нали преинсталирах го, сложих му програмите(Winamp, KMplayer и др.) и тогава се сетих за видеото и звуковия дривер. Изтеглих ги, погледнах първо в Евереста обаче при първя мисля че видео драйвъра беше нещо стана. Когато го включа и зарежда Windowsa XP prof. SP3 и като зареди и черно :X нема картина. Пробвах втора преинсталация обаче и при нея дава черно само. И сега незнам какво ще правя. Утре по обяд идват да си го вземат моля за помощ!! Лаптопа е DELLВидео драйвъра мисля че беше ATI Radeon 9000А аз поне до утре съм жив =[ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 3, 2011 Report Share Публикувано Юли 3, 2011 По-точен модел на лаптопа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MaTRiX95 Публикувано Юли 4, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2011 Помогнаха ми вече. Забравих че има Safe Mod и от там изтрих това което бях инсталирал и се опрай. После нова преинсталация и готово. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Юли 4, 2011 Report Share Публикувано Юли 4, 2011 Като запича компа - преинсталация. Като спира winamp - преинсталация. Като иконите се наредят на криВо - преинсталация. Защото е по - лесно, а? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост