blood Публикувано Юли 1, 2011 Report Share Публикувано Юли 1, 2011 Здравейте,Проблемът идва от там, че това е втора уеб камера, която пробвам, а картината се размазва дикректно от amcam софтуера, инсталиран с драйвърите. Размазва се при движение, не в спокойно състояние, тогава е като на картина. Но при най-малкото движение и е ужас. В случая модела на камерата е Canyon CNR-WCAM420. Картината е с добро качество, но като мръднеш и те прави като масло по филия хляб... Възможно ли е да е от драйвърите на видео картата, свързани ли са нещата? Или да са настройките на камерата, които ги бърниках уж доста, но никъде няма да я наглася на 30фпс, максимума е 2.500 или 5.000... Ще ви бъда много признателен, ако дадете решение на тоя казус, че...голям проблем вкъщи. ;д Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Юли 1, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2011 Смених драйвърите на картата, на камерата и от юзб хъба минах директно към юзб на компа и се появиха много други резолюции, на мен ми стига 640х480 на 30 фпс. :>Всичко е перфектно, не съм се прецакал с камерата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост