BgMafia Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Здравейте Проблема с ".exe" файловете ми е следния: Исках да отворя една снимка с "Специална програма за снимки си" и сега като се опитам да отворя някоя програма и ми излиза прозорче да избера с какво да я отвори програмата.Как да се справя с тоя проблем?Пробвах да дам "System Restore" на системата но и това неможе да ми го отвори.Някаква идея да го оправя тоя проблем без преинсталация Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Изтегли този архив, разархивирай .reg файла, стартирай го, потвърди с Yes и после OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BgMafia Публикувано Юни 29, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Специални Благодарности RESPECT! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост