Jump to content

Проблем с изтриванен на файлове от външен хард

Препоръчан пост

На външния хард имам една папка филми - 130гб, реших да ги изтрия един по един по стандартния начин, но не успях. Пробвах с програми deletedr, unlocker - с последната ми казва, че обектът е изтрит но си остава. Не мога да разбера какви са имената и разширенията на файловете тъй като са с непонятни символи, напр: ╨{вKо6╡.ЛQВ, ╗+ЪYЮYД.╔└, П╬Є╣РьФ%.#ў. Какъв може да е проблема в изтриването?

Пропуснах да кажа, че файловете като се посочат с мишката показват по колко мб, гб са, а на properties всички са по 0мб

Сподели другаде

• Отговори 32
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Преименувай папката и я изтрий.

Ако при опит за изтриване ти изписва: Уиндоус не може да изтрие и т.н.

ползвай тази Бета програма...възможен е син екран и рестарт

IObit Unlocker

Сподели другаде

Човека има проблем с файловата система на диска !

Опитай с форматиране на диска, ако не се получи, първо форматирай на ниско ниво и след това си направи дяловете.

Сподели другаде

Човека има проблем с файловата система на диска !

Опитай с форматиране на диска, ако не се получи, първо форматирай на ниско ниво и след това си направи дяловете.

Форматирането чрез format на windows ли мога да го направя, там има ли опция на ниско ниво?

Няма ли да ми затрие цялата информация при форматиране, каква е разликата при ниско ниво и останалите?

Сподели другаде

Форматирането чрез format на windows ли мога да го направя, там има ли опция на ниско ниво?

Няма ли да ми затрие цялата информация при форматиране, каква е разликата при ниско ниво и останалите?

Едва ли трябва ниско ниво формат, пробвай нормален и ако не стане тогава на ниско ниво.

Сподели другаде

Мога ли да форматирам само проблемната папка или трябва целия хард?

Тъй като няма как да си прехвърля другаде около 350гб информация, мога ли да разделя на 2 дяла - непроблемен и проблемен и отгава да форматирам последния?

Сподели другаде