yordanp Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 На външния хард имам една папка филми - 130гб, реших да ги изтрия един по един по стандартния начин, но не успях. Пробвах с програми deletedr, unlocker - с последната ми казва, че обектът е изтрит но си остава. Не мога да разбера какви са имената и разширенията на файловете тъй като са с непонятни символи, напр: ╨{вKо6╡.ЛQВ, ╗+ЪYЮYД.╔└, П╬Є╣РьФ%.#ў. Какъв може да е проблема в изтриването? Пропуснах да кажа, че файловете като се посочат с мишката показват по колко мб, гб са, а на properties всички са по 0мб Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Тази програма ще ти свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Юни 29, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Тази програма ще ти свърши работа. Изполвал съм вече unlocker1.8.5.exe, само че по стара версия, едва ли е от значение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Изполвал съм вече unlocker1.8.5.exe, само че по стара версия, едва ли е от значение.Под safe mode не става ли ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Юни 29, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Под safe mode не става ли ? Също нямаше ефект Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 А що като за начало не пуснеш една проверка на диска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Преименувай папката и я изтрий. Ако при опит за изтриване ти изписва: Уиндоус не може да изтрие и т.н. ползвай тази Бета програма...възможен е син екран и рестарт IObit Unlocker Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Юни 29, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Не ми позволява да преименувам нито един файл.След като пусна проверката за грешки ми стига до половината и спира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Щом папката не може да се преименува...опитай с иобит унлокер. Дано с него стане... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Човека има проблем с файловата система на диска !Опитай с форматиране на диска, ако не се получи, първо форматирай на ниско ниво и след това си направи дяловете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Юни 29, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Човека има проблем с файловата система на диска !Опитай с форматиране на диска, ако не се получи, първо форматирай на ниско ниво и след това си направи дяловете. Форматирането чрез format на windows ли мога да го направя, там има ли опция на ниско ниво?Няма ли да ми затрие цялата информация при форматиране, каква е разликата при ниско ниво и останалите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Разбира се, че ще ти затрие цялата информация !Не, няма Low Level Format в Windows.За целта може да използваш ТАЗИ ПРОГРАМА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Форматирането чрез format на windows ли мога да го направя, там има ли опция на ниско ниво?Няма ли да ми затрие цялата информация при форматиране, каква е разликата при ниско ниво и останалите?Едва ли трябва ниско ниво формат, пробвай нормален и ако не стане тогава на ниско ниво. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Юни 29, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Мога ли да форматирам само проблемната папка или трябва целия хард?Тъй като няма как да си прехвърля другаде около 350гб информация, мога ли да разделя на 2 дяла - непроблемен и проблемен и отгава да форматирам последния? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Или намираш начин да архивираш нужната ти информация на друго място, докато извършиш гореспоменатите процедури, или си караш така... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост