bam-bam Публикувано Юни 25, 2011 Report Share Публикувано Юни 25, 2011 От няколко дена като маркирам текст и му дам търси в гугъл и ме препраща на немския гугъл.Нямам идея да съм слагал нещо на ПЦто, че да се промени така.Дори и горе в дясно като напиша на търсачката пак отива в немския.Изтрихго, добавих го пак, опитвах да сменя опциите .. там си е на БГ език .. и нямам идея какво става Зарежда ми това http://www.google.de.anonymize-me.de/........ като опитам да търся нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 25, 2011 Report Share Публикувано Юни 25, 2011 Провери в настройките какви езици са инсталирани и кой е на първо място. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Юни 25, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 25, 2011 Може ли по-точно да кажеш къде да погледна.Да не омажа още повече нещата Всичко е зададено на БГ .. никъде не видях да търси в немското гугле. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 26, 2011 Report Share Публикувано Юни 26, 2011 Става въпрос за регионалните настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Юни 27, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2011 Всичко е на БГ.И 7цата ми е на БГ.Там имам само БГ и УС.Немския няма как да съм слагал Нещо съм кликнал може би, но нямам спомен.Последно си сложих ИЦК от носталгия, но винаги гледам да махам отметките на всякакви добавки.За сега го изтрих и добавих някакъв аддон за гугъл.бг и бачка.С портабле версията няма проблем, на хрома също ... всичко е на БГ ... тука има намеса на НЛО Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 27, 2011 Report Share Публикувано Юни 27, 2011 Малко не схванах. Проблемът отстранен ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Юни 27, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2011 Като цяло не.Просто има някакъв аддон за мозилата и ти добавя горе гугъл.бг.Иначе ако го изтрия и му дам възстанови си излиза стария гугъл с дефекта с немското търсене. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 28, 2011 Report Share Публикувано Юни 28, 2011 Опитвал ли си да изтриеш бисквитките на браузъра? Под Internet Explorer има ли го този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Юни 28, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2011 Току що изтрих всичко от кешовете, изтри ми всички логнати юзъри по сайтовете.Не и не На ИЕ нямам такава опция, там търси в блинк някакво.На хром няма проблем.Тука нещо се е навряло и няма оправия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 28, 2011 Report Share Публикувано Юни 28, 2011 Какви са настройките за търсене в Google? Кликни на бутона със зъбното колело в горния десен ъгъл, избери Sucheinstellungen, после в горното падащо меню избери Bulgarisch и кликни Einstellungen speichern. Рестартирай браузъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Юни 29, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Като дам директно да търси и излезе гугъл.де...... няма го това колелце.Като отворя гугъл.де и дам на опции, всичко ми е на БГ и опциите и надписите са на БГ.Някак се е променила търсачката дето е по дефолт, но никъде няма опции да я едитна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Мисля, че остава да опиташ да деинсталираш браузъра, да изтриеш папките му от AppData и да опиташ да го инсталираш отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост