BgMafia Публикувано Юни 23, 2011 Report Share Публикувано Юни 23, 2011 Здравейте другари Имам проблем с Windows 7 без нищо да съм правил сериозно всичко си беше добре изключвам PC - то пускам го на другия ден и ми показва син екран. Снимката я съм прикачил за да видите по добре какво представлява.За първи път се сбълсквам с тоя проблем под режим "Safe Mode" си тръгва.Някакво решение за тоя проблем без да го преинсталирам С уважение BgMafia Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Юни 23, 2011 Report Share Публикувано Юни 23, 2011 Обнови драйвъра на видеокартата .Ако е последния , сложи по-стар. Ако не може да стартира компа изобщо в нормален режим , деинсталирай драйвърите на видеото .Ако и това не помогне , дърпаш Driver Sweeper -> http://softvisia.com/download.php?view.1343 .Почистваш с него и пак пробваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BgMafia Публикувано Юни 26, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 26, 2011 Здравей darco Благодаря ти много за оказаната помощ.Направих всичко както беше посочил Стартирах го под "Safe Mode" изтрих го драйвера и PC - то си тръгна под нормален режим без никакви проблем.Отварям саита на nVIDIA свалям нужния драйвер за мойта видео карта инсталирам го ресвам машината и пак същата грешка показва. Значи аз се съмнявам причината да се дължи на неизправности в ВИДЕОТО, а не в софтуера. Какво мислите ? Съвет какво да правя ? Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 26, 2011 Report Share Публикувано Юни 26, 2011 Каква точно е видео картата? Овърклокната ли е? Как са напреженията и температурите на системата? Останалите драйвери актуални ли са? Имаш ли възможност да отвориш кутията на комшпютъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BgMafia Публикувано Юни 26, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 26, 2011 Добър вечер първо, и привет Night_Raven Значи температурата не съм я проверявал. Модела на видеото е nVIDIA 8500 GT НЕ е овърклокната. Възможно е отварянето на "машината" Къде се проверяваше температурата(извинявам се за този въпрос). Всички драйвери са актуални. Искам да кажа че мисля утре да го преинсталирам на ново да пробвам какво ще се получи(Мисля че пак ще е същата работа). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 27, 2011 Report Share Публикувано Юни 27, 2011 Температурата на видео картата можеш да провериш с GPU-Z. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BgMafia Публикувано Юни 27, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2011 Значи не стана да проверя температурата щото тръгнах да го преинсталирам и пак зацепи на същото положение.Проблема е ясен видеото е за смяна Мерси много за оказаната помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост