Jump to content

Windows 7 - crash dump...

BgMafia

Препоръчан пост

Здравейте другари :bgflag:

Имам проблем с Windows 7 без нищо да съм правил сериозно всичко си беше добре изключвам PC - то пускам го на другия ден и ми показва син екран.

Снимката я съм прикачил за да видите по добре какво представлява.За първи път се сбълсквам с тоя проблем под режим "Safe Mode" си тръгва.Някакво решение за тоя проблем без да го преинсталирам :blink:

С уважение BgMafia :haha:

post-13727-0-53658300-1308832246_thumb.jpg

Сподели другаде

Обнови драйвъра на видеокартата .Ако е последния , сложи по-стар. Ако не може да стартира компа изобщо в нормален режим , деинсталирай драйвърите на видеото .Ако и това не помогне , дърпаш Driver Sweeper -> http://softvisia.com/download.php?view.1343 .Почистваш с него и пак пробваш.
Сподели другаде

Здравей darco :thumbsup:

Благодаря ти много за оказаната помощ.Направих всичко както беше посочил :peace:

Стартирах го под "Safe Mode" изтрих го драйвера и PC - то си тръгна под нормален режим без никакви проблем.Отварям саита на nVIDIA свалям нужния драйвер за мойта видео карта инсталирам го ресвам машината и пак същата грешка показва. :no:

Значи аз се съмнявам причината да се дължи на неизправности в ВИДЕОТО, а не в софтуера.

Какво мислите ? Съвет какво да правя ?

Поздрави :cap:

Сподели другаде

Каква точно е видео картата? Овърклокната ли е? Как са напреженията и температурите на системата? Останалите драйвери актуални ли са? Имаш ли възможност да отвориш кутията на комшпютъра?
Сподели другаде

Добър вечер първо, и привет Night_Raven

Значи температурата не съм я проверявал.

Модела на видеото е nVIDIA 8500 GT НЕ е овърклокната.

Възможно е отварянето на "машината"

Къде се проверяваше температурата(извинявам се за този въпрос).

Всички драйвери са актуални.

Искам да кажа че мисля утре да го преинсталирам на ново да пробвам какво ще се получи(Мисля че пак ще е същата работа).

:lookaround:

Сподели другаде

Значи не стана да проверя температурата щото тръгнах да го преинсталирам и пак зацепи на същото положение.Проблема е ясен видеото е за смяна :thumbsup:

Мерси много за оказаната помощ :yesss:

Сподели другаде