blaze Публикувано Юни 20, 2011 Report Share Публикувано Юни 20, 2011 Да се създаде уеб приложение за болница, в което:Пациентът да може да регистрира следната информация като полета само полетата име и фамилия и населено място са задължителни:-име и фамилия -дата-автоматично-населено място -избор на лекар от списък-име и фамилия-номер лична карта - оплаквания свободен текст администраторът да може да добавя и други лекари;данните да се записват в база данни със заявки в PHP;всеки пациент да има право да се регистрира многократно;да се изведе списък на регистрираните пациенти и лекарите, които са избрали; Това е задачата която трябва да изпълня ето и какво съм направил по нея: значи направил съм формуляр, в който се въвежда име фамилия населено място номер лична карта и оплаквания въпросът ми е как списъкът с лекарите в формуляра на пациента да е попълнен с данните които са въведени от формуляра на администратора за добавяне на доктор? И датата да се появява автоматично? Проекта ми е за този четвъртък и ще съм много благодарен на всеки който ми помогне. Благодаря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост