Jump to content

Търся точна програма

Препоръчан пост

Здравейте търся програма с която да виждам даден компютър какво прави не ми трябва контрол над него а само да виждам каде влиза и какво прави дори програмата да изка разрешение от другия потребител няма проблем абе нещо подобно на spy има ли такова чудо ? Спешно

Забележка: програмата да ми дава информация постоянно дадения човек каде влиза какво пише и т.н.

Сподели другаде

Физически достъп до компютъра нямам но мога да накарам човека да инсталира даден сотуер а за реално време не просто искам да получавам "доклади" какво се прави на дадения компютър пробвах един кеилогер но не му разбирам много и затова търся помощ от вас
Сподели другаде

Свалих Ardamax Keylogger v2.8, но не ми е ясно като я инсталирам на дадения компютър как да виждам какво се прави от моя изкам да си гледам

Благодаря

Извинявам се за поредния ми пост но от тази програма нищо не става не праща никакви доклади на емаила и т.н. ако можете вие да ми препоръчате някоя ще е супер

Сподели другаде

Общо взето е невъзможно да се обясни в един коментар как да се работи с даден keylogger или подобна програма.

Иначе можеш да разгледаш и StatWin.

Коя версия точно да сваля ? Извинявам се за нахалсвото но ще те помоля ако можеж и да ми обясниш на кратко как да получавам докладите от дадения компютър какво прави

Сподели другаде