crazzssy Публикувано Юни 16, 2011 Report Share Публикувано Юни 16, 2011 Скоро наще ми купиха Sony Vaio F серия. Откакто го имам перката е много шумна ( според мен ) без никакви теглени и отворени програми и игри. Но проблема ми е когато играя игри. Перката върти се едно лаптопа ще експлодира и нещо отвътре издава странен звук. Също така изкарва само горещ въздух, докато когато не играя изкарва студен. Изтеглих програмата CPUID Hardware monitor това е за температурата на хардуера и ако някой знае какви трябва да са температурите мога да му кажа резултатите преди и повреме на игра. Aко някой предполага какъв е проблема или как да се реши моля да пише. Мерси предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Юни 16, 2011 Report Share Публикувано Юни 16, 2011 Кажи температурите от програмата, НО при всички случаи за да си остане гаранционен ще трябва да го занесеш на оторизиран сервиз. Проблема може да се касае за не правилно положен радиатор на процесора или нещо друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazzssy Публикувано Юни 17, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2011 Температурите са :Sony Corporation Vaio TZ00 - преди игра - 52C ; TZ01 - преди игра - 52C ; повреме на игра - 69C и дветеIntel Core i7 740QM - преди игра - Core 0,1,2 и 3 - 54C ; повреме на игра - около 68C всичкиST950042 0AS - преди игра - Аssembly, Airflow 42C ; повреме на игра 41C и дветеNVIDIA GeForce GT 425M - 50C ; повреме на игра 59C Също така има на 2 места волтажи но постоянно се сменят и не мога да ги определя точно,но ако е важно мога да се опитам да ги напиша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 На мен температурите на процесора ми се виждат високи. След като става въпрос за новичък лаптоп е добре да бъде отнесен на сервиз за проверка. Поне според мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazzssy Публикувано Юли 7, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 7, 2011 Нов проблем .. Повреме на игра перката започва да бучи и изведнъж спира за 5-6 секунди ( в това време и играта забива ) и после пак изведнъж започва да работи ( както и играта ). Предположения ?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 7, 2011 Report Share Публикувано Юли 7, 2011 Занеси го на сервиз да го погледнат - щом е нов, значи е гаранционен. Предположение е, че перката може да се задънила с пепел и за това прави проблемите, но тъй като е нов..., за толкова кратко време ме съмнява това да е причината. Мисля, че сервиз е решението, както ти беше казано по-горе. Като чакаш - влошаваш нещата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост