Mapuo91 Публикувано Юни 15, 2011 Report Share Публикувано Юни 15, 2011 Здравейте Имам проблем със звука. Преди време бях с WinXP и колоните ми просто се скъсваха да свирят, откакто сложих Win7 просто мощността им спадна наполовина даже и повече :(Дали съм инсталирал грешните драивъри ?Драйвърите са ми Realtek v2.51 High Definition Driver ако не се лъжа, а сега свалям R2.61 да пробвам с тях.Звуковата ми карта е Realtek ALC1200 вградена, а дъното ми е ASUS P5Qc. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Юни 15, 2011 Report Share Публикувано Юни 15, 2011 Пробвай с драйвери от тук:Realtek Пробвай и това ако искаш Sound Driver Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mapuo91 Публикувано Юни 15, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2011 Благодаря за бързия отговор Тези които ги теглех преждевременно ми свършиха работа (Realtek HD Audio R2.61). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост