Jump to content

Въпрос за кирилицата в Windows


Препоръчан пост

Значи винаги съм бил със Флекстайп и днес почна да не ми показва иконата в трея.След 3 преинсталации на програмата я разкарах окончателно защото мразя произвола на разни програми и си пуснах Уиндоуската като си сложих фонетиката преди това.Въпроса е няма ли начин да накарам компютъра да сменя езиците само с бутона Ctrl защото доста съм свикнал на Флекса?
Link to comment
Сподели другаде

не мисля, че има такава възможност

само зададените комбинации

иначе и аз бех свикнал с Ctrl само, но след 1 седмица некъде като ми се налагаше да сменям езика, често и свикнах .... и ти ще свикнеш бързо ....

Link to comment
Сподели другаде

Аз също не съм успял да открия досега, но има и логика да не може само с Ctrl-а, защото множество клавишни комбинации включват този клавиш и може да стане доста неприятна смяна понякога. Единствения вариант е да настроиш да ти го сменя с Ctrl+Shift.
Link to comment
Сподели другаде

Бързо ще свикнеш с конфигурацията, но хубавото на injinera, е че ти запаметява последният използван в прозореца език. Мен това много ме кефи, а и не е бъгаво като flextype-а.
Link to comment
Сподели другаде

Посланието на инженера е само да не ползвате хубавите български продукти които си струват парите :D :D :D .Не ползвам неговата програма ,а БГФонетик - която също добавя само фонетична подреба ,но има свестен инсталатор за всички текущи версии на Уиндоус.Иначе това с превключването е заслуга на Уиндоуса. Редактиран от Melmak ®
Link to comment
Сподели другаде

Да, ама не много добре. Преминаването от латиница на кирилица става индивидуално за всеки таб, а преминаването от кирилица на латиница е за всички табове. Бъгче е май.
Link to comment
Сподели другаде

То това е проблем във QIP-a.

Появи се в последните 2 версии на програмата.

Явно се опитват да копират ICQ, понеже там програмата помни клавиатурната подредба на всеки един потербител от листата ти, което според мен е една от най-големите екстри на програмата!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...