bako_ttv Публикувано Юни 13, 2011 Report Share Публикувано Юни 13, 2011 Намерих в този сайт Тук Macbuntu 11.04 което е трансформирано Ubuntu 11.04 да изглежда като Mac OS X. Искам да разбера има ли начин без да се инсталира (както си е .iso файл), да бъдат сменени тапетите в прозореца на Grub и .gif изображението което е по време на зареждане на системата (това дето е с надпис Убунту и мигащите точки под него, мисля че буут екран се води)? Ако не, то от инсталирано във Virtual Box Macbuntu (Убунту 11.04) могат ли да бъдат сменени и после да се направи жив диск (мисля, че става запис на диск от виртуалката на реалната записвачка, но не съм сигурен)?Значи само тия тапети искам да сменя: В прозореца на Grub, и мисля е един и същ тапет .gif при зареждане и изключване на системата!Ако може да стане ще съм ви благодарен да ми кажете как точно става, а и също как да инсталирам програмата за създаване на жив диск Remastersys? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост