ozic Публикувано Февруари 4, 2014 Report Share Публикувано Февруари 4, 2014 С Фотошоп CS3 съм и имам следното питане:Отварям две снимки: малка и голяма. Голямата е ползвам за основа. След това влача малката снимка и я поставям върху голямата. Маркирам малката снимка (2), но отстрани ми се появяват едни линии (1), които служат за корекция. Не знам защо, но преди ги нямаше. Натиснал съм нещо без да искам и се появиха. Как да ги махна?Прикачвам една снимка да видите за какво става въпрос: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 4, 2014 Report Share Публикувано Февруари 4, 2014 Здравейте ozic,премахнете това и няма да ги виждате: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Февруари 4, 2014 Report Share Публикувано Февруари 4, 2014 Стана, благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост