blademaster Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Значи имам 2 АТА хард диска по 80Гб. Проблема е че ако свържа 2та хард диска ще остана без CD ,а ми се налага да го използвам често. Можете ли да ми споделите някакъв начин да свържа 2та хард диска без да си губя CD-то ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Т.е. имаш дънна платка само с 1 PATA канал (и съответно до 2 устройства)? Ако да, няма как да стане номерът, без да закупиш нещо допълнително - преходник от PATA към SATA или някаква джаджа, която да ти позволи да свържеш PATA диска към USB, или някаква вътрешна PCI платка. Ако ще се дават пари обаче, имаш повече полза директно да си купиш ново оптично устройство или един нов хард диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blademaster Публикувано Юни 11, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2011 мхм благодаря за отговора еми и аз така предположих, но си помислих че може да има и др вариант. Имам само 1 РАТА слот на дъното и 4 САТА. Но нз как вървят като цена тези САТА конектори които служат за свързване м/у сата и ата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Цените вървят горе-долу така. И според мен няма смисъл да купуваш такова нещо. Според бюджета ти си вземи или записвачка(около 30 лв.), или харддиск(около 90 лв.). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blademaster Публикувано Юни 12, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2011 еми да и това е добър вариант, то като ще е 25 лв по добре 38 за записвачка сата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост