TechMaster Публикувано Юни 10, 2011 Report Share Публикувано Юни 10, 2011 Извинявам се за заглавието на английски на темата, но така то е доста по-кратко, иначе нямаше да ми стигнат символите.Искам малко идеи относно скриптче:Идеята е следната-При стартиране на скриптчето да засича включените USB флаш дискове/USB твърди дискове и ако бъдат открити такива определена директория да бъде копирана на съответното устройство. Смятам това скриптче да бъде активно през цялото време в паметта и да търси USB устройства през определен интервал от време, чак когато намери такова да преминава към копиране на директорията(за back-up цели). Цялата тази игричка е понеже на различни компютри буквите на USB флаш дисковете/USB твърдите дискове може да бъдат различни, за това задаването на твърдо фиксирана буква никаква работа не ми върши.IF EXIST работа не ми върши, понеже е бавен и дърварски метод. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост