vladislavcheto Публикувано Юни 9, 2011 Report Share Публикувано Юни 9, 2011 Здравейте!Незнам дали му е точно тук мястото,но търся начин за слагане на таймер от кога до кога да записва тунерът ми.Той е Pinnacle PCTV Analog Stick.Ако някой има идея как да стане това,ще му бъда много благодарен да ми каже!Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Не стана ясно дали въобще си проверил в самия софтуер на тунера дали има опция със schedule в името. Надали е от помощ, но не съм работил с тези тунери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vladislavcheto Публикувано Юни 16, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2011 Не стана ясно дали въобще си проверил в самия софтуер на тунера дали има опция със schedule в името. Надали е от помощ, но не съм работил с тези тунери.Къде мога да провера дали има такава опция? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2011 Report Share Публикувано Юни 16, 2011 Някъде из софтуера за запис. Знам, че не е много ясно, но грам идея си нямам как изглежда въпросният софтуер и какви възможности има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост