Nakata95 Публикувано Юни 7, 2011 Report Share Публикувано Юни 7, 2011 Здравейте имам проблем с записвачката. Преди 1 седмица пробвах да запиша едни снимки на DVD диск но нерото ми не тругваше и цял ден свалях различни верисии на неро да пробвам дали ще ми тръгне но на края ми изчезна устройството от Моят Компютър и сега като сложа диск нито ми отвара какво има и не ми се показва (F) устройството.Моля ми помогнете ми да си я управа не ми се налага да записвам често дискове, но се пак ми трябва а до преди ми си работеше идеално :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 8, 2011 Report Share Публикувано Юни 8, 2011 Изтегли XP_CD-DVD-Fix, разархивирай архива, стартирай файла, кликни Repair и след това рестартирай. Може да се наложи да преинсталираш програмите за запис на дискове след това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nakata95 Публикувано Юни 8, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 8, 2011 Много съм ви благодарен показа ми се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nakata95 Публикувано Юни 8, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 8, 2011 Но ми тръгва само CD дискове, а на мене ми трябва да запиша DVD диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 8, 2011 Report Share Публикувано Юни 8, 2011 Преинсталира ли си софтуера за запис за всеки случай? Какво точно е устройството (марка и модел)? Досега на същите носители записвано ли е? Какво точно се случва при опит за запис на DVD носител? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nakata95 Публикувано Юни 8, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 8, 2011 Не съм преинсталирал.Почвам да записвам двд диск и почва да се качва показва но всъщност не се качва, записвал съм много дискове до сега, а за марката незнам от къде да я вида Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nakata95 Публикувано Юни 9, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2011 Как да си преинсталирам софтуера за запис? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 9, 2011 Report Share Публикувано Юни 9, 2011 Деинсталираш го от контролния панел и след това го инсталираш отново. Моделът на устройството можеш да го видиш в Device Manager. И не стана ясно дали досега си записвал на същата марка носители или записваш на различни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nakata95 Публикувано Юни 9, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2011 Записвал съм до сега на DVD дискове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 10, 2011 Report Share Публикувано Юни 10, 2011 Питам дали си записвал на същата марка дискове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nakata95 Публикувано Юни 10, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2011 ДА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Ако случайно досега си опитвал само с един и същ носител, опитай с друг носител. Т.е. грабни друг диск от шпиндела.Ако не помогне, копирай тук дневника (log) от Nero. Трябва да има някъде в програмата опция за запазването му.И кажи какво точно е устройството най-накрая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nakata95 Публикувано Юни 14, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2011 Оправих го някак но сега имам друг проблем :( Имам нова флашка и без да искам пипнах някаква настройка и сега ми го показва като CD устройство модела е USB E - 100 Maxell Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nakata95 Публикувано Юни 14, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2011 Оправих си я Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост