mustang_turbo Публикувано Юни 7, 2011 Report Share Публикувано Юни 7, 2011 Здравейте! По история ще ме изпитват и трябва да намеря какво е направи Михаил Горбачов за премахването на комунизма, поне тя така каза. Трябва ми на български. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
UnitedStates Публикувано Юни 7, 2011 Report Share Публикувано Юни 7, 2011 Преход към демокрация, е направил.Чети за понятията гласност и перестройка.Понятията са свързани с този преход. ПС. Защо не потърси в гугъл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Юни 7, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2011 Преход към демокрация, е направил.Чети за понятията гласност и перестройка.Понятията са свързани с този преход. ПС. Защо не потърси в гугъл?Мислиш ли че щях да питам тук, преди да търся в google? Търсих, но най-същественото което намерих е някаква книга за Горбачов... Мерси все пак Ужасно много ми помогна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юни 7, 2011 Report Share Публикувано Юни 7, 2011 Иди до библиотеката - 100/100 там има каквото ти трябва. В учебника по история (за 10-и клас, по мое време) абсолютно нищо не пише за този етап от историята? Съмнявам се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Юни 7, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2011 Иди до библиотеката - 100/100 там има каквото ти трябва. В учебника по история (за 10-и клас, по мое време) абсолютно нищо не пише за този етап от историята? Съмнявам се.И аз така си помислих, но нищо не намерих. Утре ще отскокна до библиотеката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост