ivansemkov88 Публикувано Юни 7, 2011 Report Share Публикувано Юни 7, 2011 Здравейте, преди известно време бях изтеглил една програма, която би трябвало да прави .iso файлът bootable през флашката и така да мога да си преинсталирам OS-то. Да ама не, програмата не иска да го направи bootable, не ми дава и до там. Не помня вече как и беше името, няма значение, въпроса ми е дали някой от Вас има такава програма, която да работи и да мога да си преинсталирам Window-са през флашката (ако някой пита защо през флашката -> dvd reader/writer ми излезе от строя отдавна)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юни 7, 2011 Report Share Публикувано Юни 7, 2011 Здравейте, преди известно време бях изтеглил една програма, която би трябвало да прави .iso файлът bootable през флашката и така да мога да си преинсталирам OS-то. Да ама не, програмата не иска да го направи bootable, не ми дава и до там. Не помня вече как и беше името, няма значение, въпроса ми е дали някой от Вас има такава програма, която да работи и да мога да си преинсталирам Window-са през флашката (ако някой пита защо през флашката -> dvd reader/writer ми излезе от строя отдавна)?Клик Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BgMafia Публикувано Юни 15, 2011 Report Share Публикувано Юни 15, 2011 Погледни и ТОВА може да ти свърши работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dev22 Публикувано Август 8, 2011 Report Share Публикувано Август 8, 2011 Здравейте, преди известно време бях изтеглил една програма, която би трябвало да прави .iso файлът bootable през флашката и така да мога да си преинсталирам OS-то. Да ама не, програмата не иска да го направи bootable, не ми дава и до там. Не помня вече как и беше името, няма значение, въпроса ми е дали някой от Вас има такава програма, която да работи и да мога да си преинсталирам Window-са през флашката (ако някой пита защо през флашката -> dvd reader/writer ми излезе от строя отдавна)? http://wintoflash.com/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост