iDesign Публикувано Юни 4, 2011 Report Share Публикувано Юни 4, 2011 Здравейте. Пиша ви, защото от около седмица с компютъра ми става нещо много странно. Мисля си, че е от Софтуера, по-точно от ОС Уиндоус ХР. Преди седмица започна да ми се появява едно балонче долу в дясно, което казва, че нямам памет на диск Ц.Влязох там и наистина имаше 186 МВ от 20 ГБ. Започнах проверка, за да разбера къде точно е проблема. Накрая стигнах до потребителя на Ос--> Документи и настройки (Documents and Settings) . Изписа ми, че папката е 11 Гб. Влязох. Когато маркирах всичко вътре натисках Properties. Изчаках малко и видях, че общата памет е 130 МВ. А преди това като дам Properties на самата папка ми дава 11 Гб. Не разбрах какво стана и затова ви пиша. Ако си имате на представа какво да правя, ще съм много благодарен да пишете . Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 4, 2011 Report Share Публикувано Юни 4, 2011 Можеш да използваш някоя програма за "визуализиране" на файловете - Xinorbis, Folder Size, Scanner, Karen's Directory Printer... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост