TONIKA Публикувано Юли 17, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 17, 2011 Проблема с монитора го оправих като върнах системата назад.Ви бокса си тръгна сам....!?Сам спря да се отваря преди месец и тия дни сам се отвори...нищо не съм пипала да оправям защото се примирих,че ще е така.Обаче сега еидинствено ие7 мога да ползвам-мозилата не може да се инстал,а хрома не се отваря..Какво става пък сега? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 21, 2011 Report Share Публикувано Юли 21, 2011 Някакви съобщения за грешки при стартиране/инсталиране на въпросните проблемни браузъри? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юли 21, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2011 За ви бокса-изпратиха ми събщение че проблема си е от сайта.Хрома от иконата на декстопа въобще не се отваря.Мозилата/по принци не я ползвам/ми изписва че не може да бъде изтеглена...Това е.Само експлорера действа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 22, 2011 Report Share Публикувано Юли 22, 2011 Ще може ли ни снимки на съобщенията все пак? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Април 8, 2012 Author Report Share Публикувано Април 8, 2012 Здравейте!Този проблем с монитора/излезе един напдис долу върху лентата и вертикална черта която се движи от ляво на дясно през делия монитор-на страница 1 има снимка на проблема/ от първият ми пост го оправих с връщане на системата с около месец и половина назад.Обаче от вчера пак се появи....не знам как да го оправя сега при положение че вчера си преинсталирах уина!?Отстрани на монитора имам копчета-но нищо не става с тях.Как да го оправя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 14, 2012 Report Share Публикувано Април 14, 2012 Да опитаме същото решение, което беше дадено по-рано в темата. Натисни и задръж първия бутон (отдолу нагоре) на монитора за около 5 секунди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Април 15, 2012 Author Report Share Публикувано Април 15, 2012 Задържах го за 5 сек-и нищо.Много е дразнещ този надпис-стрива ми лентата долу.Да не би монитора да отива на кино? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2012 Report Share Публикувано Април 15, 2012 Добре, кажи тогава какъв точно е мониторът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Април 16, 2012 Author Report Share Публикувано Април 16, 2012 Монитора е Филипс 190Х.Искам да питам и още нещо-от няколко дни картината на декстопа ми седи за малко и след това става черен екрана/иконите си ги има/.С десен бутон давам клик-пропъртис-декстоп-избирам картина-ок.Обаче тя седи 5-10 мин. и екрана става черен.Същото е като му дам цвят/а не картина/.Как да го оправя това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 Това е демо режим , както по-напред колегата е писал . Изключването става със задържането на 1 или няколко бутона . Намери си упътването там е обяснено . Ето този бутон трябва да го задържиш за 5-10 сек. Ако съответно това е монитора 190X6 . http://store.picbg.net/thumb/5E/43/392eecebddd65e43.JPG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Април 17, 2012 Author Report Share Публикувано Април 17, 2012 darco-Точно такъв е монитора ми и като докоснах за 10 секунди ръчичката/както е показано/ изчезна досадния надпис.Хиляди благодарности за помоща.Само ако може да ми помогнете да си оправя картината на декстопа-да не ми изчезва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 darco-Точно такъв е монитора ми и като докоснах за 10 секунди ръчичката/както е показано/ изчезна досадния надпис.Хиляди благодарности за помоща.Да, това ти беше казано още в началото на темата - че е от настройка на монитора и е нужно да се изключи от там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост