TONIKA Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 Бихте ли помогнали за1.Не мога да изтеглиа реалтека- доунлода отива някаде и трудно го откривам/ако повторно се опитам да сваля нещо започва да сваля по 20 пъти всичко сам компа....../.Не мога и да пиша правилно-мн ми е важно това!!!!!2.Цифрите от клавиатурата от дясно не действат.Моля за малко помощ!Дано сте ме разбрали....... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 За начало кажи с каква операционна система работиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 1.Не мога да изтеглиа реалтека- доунлода отива някаде и трудно го откривам/ако повторно се опитам да сваля нещо започва да сваля по 20 пъти всичко сам компа....../.Откъде го сваляш тоя "реалтек" и с кой/коя браузър/програма? Не мога и да пиша правилно-мн ми е важно това!!!!!Ако ти не спазваш правопис и граматика или не искаш да ги научиш, няма как да помогнем. 2.Цифрите от клавиатурата от дясно не действат.Моля за малко помощ!Активиран ли е Num Lock? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 4, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 4, 2011 Привет! FLEX TYPE не можех да изтегля-пратиха ми го по скайпа и сега всичко е ок/нямах фонетика и затова така писах/.И цифрите оправих както ми казахте.Благодаря!Обаче сега имам проблем със звука-няма го.Клиповете тръгват,а няма звук.Гледах за драйвъри в нета,но с никой не става.Уина е ХР и ползвам Хрома.Принтера също не мога да свържа-модела му е лексмарк е 120.До сега с тези драйвъри от нета винаги успявах да го свържа след преинст ама сега не става ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
qbasix Публикувано Юни 4, 2011 Report Share Публикувано Юни 4, 2011 Търси си Download фаиловете в default директорията. Ако компа е на Български: Моите документи- Изтегляния (Downloads)Ако е на англииски: My Documnts- Downloads Там се съхраняват изтеглените файлове от Google hrome ако си теглиш през него и ако не си му пипал настройките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 4, 2011 Report Share Публикувано Юни 4, 2011 Каква е дънната платка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 5, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 5, 2011 Въобще не знам къде да видя за дънна платкаи какво ли не още.С доунлода всичко се оправи.Бл на всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Юни 6, 2011 Report Share Публикувано Юни 6, 2011 Izteglih FLEX TYPE i rabote6e dobre-no sega ne moje da mine na kirilitsa.....slagam go ha bg na dekstopai v kontrol panela vsi4ko e ok.Kakav e problemaKajete svestna programa za problema molia viNight_Raven е писал хиляди пъти в този форум колко некадърна е тази програма и как омазва шрифтовете на Windows-а, а и на всичкото отгоре автора иска пари, но кой да чете. Windows има прекрасна вградена кирилица, която работи безупречно. Потърси с търсачката и ще намериш тема, в която е описано как се маха това изчадие Flex-а, но ще ти трябва инсталационният диск на операционната ти с-ма. Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 6, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 6, 2011 Деинсталирах я и сега писането е нормално.Не съм влизала одавна във форума-нямах проблеми с компа и затова не съм чела нищо.Аз продължавам обаче да се боря с принтера/да свържа лексмарка с хр-то/-ако вече и драйвърите за него са бъгави като тоя флекс...НЕМАМ думи просто. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 9, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2011 Появи ми се друг проблем сега...!Появи се надпис точно върху лентата най-долу където са иконите на скайпа и др.Пише:Smartlage Late & SmartResponse Demo 97 Originalimage.Как да го махна?И през екрана минава една черта отвесна постоянно.Това от уина ли е пък сега? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 9, 2011 Report Share Публикувано Юни 9, 2011 Ще може ли снимка на въпросния надпис, че не става много ясно в момента? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 9, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2011 Понеже до сега все не успявам да направя снимки на екрана с клавиатурата съм го снимала с фотоапарата.Чертата се мести постоянно от единия край на екрана до другия.Под надписа Филипс където има една ръка-примигва постоянно синьо.Това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 9, 2011 Report Share Публикувано Юни 9, 2011 Активирала си демонстрация на функция на монитора, явно докато си се ровила из менютата му. От там трябва да можеш и да я спреш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 9, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2011 Не знам как да го махна надписа.От страни на монитора имам малки копчета но те са за осветеност на монитора и др такива.В контрол панела не виждам никъде нещо за монитора.И такава черта до сега не ми се е появявала. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 9, 2011 Report Share Публикувано Юни 9, 2011 Опитай тогава да го изключиш и да го включиш отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост