Jump to content

Препоръчан пост

Бихте ли помогнали за

1.Не мога да изтеглиа реалтека- доунлода отива някаде и трудно го откривам/ако повторно се опитам да сваля нещо започва да сваля по 20 пъти всичко сам компа....../.Не мога и да пиша правилно-мн ми е важно това!!!!!

2.Цифрите от клавиатурата от дясно не действат.

Моля за малко помощ!

Дано сте ме разбрали.......

Сподели другаде

• Отговори 41
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

1.Не мога да изтеглиа реалтека- доунлода отива някаде и трудно го откривам/ако повторно се опитам да сваля нещо започва да сваля по 20 пъти всичко сам компа....../.

Откъде го сваляш тоя "реалтек" и с кой/коя браузър/програма?

Не мога и да пиша правилно-мн ми е важно това!!!!!

Ако ти не спазваш правопис и граматика или не искаш да ги научиш, няма как да помогнем.

2.Цифрите от клавиатурата от дясно не действат.

Моля за малко помощ!

Активиран ли е Num Lock?

Сподели другаде

Привет!

FLEX TYPE не можех да изтегля-пратиха ми го по скайпа и сега всичко е ок/нямах фонетика и затова така писах/.

И цифрите оправих както ми казахте.Благодаря!

Обаче сега имам проблем със звука-няма го.Клиповете тръгват,а няма звук.Гледах за драйвъри в нета,но с никой не става.

Уина е ХР и ползвам Хрома.

Принтера също не мога да свържа-модела му е лексмарк е 120.До сега с тези драйвъри от нета винаги успявах да го свържа след преинст ама сега не става ... :no:

Сподели другаде

Търси си Download фаиловете в default директорията.

Ако компа е на Български: Моите документи- Изтегляния (Downloads)

Ако е на англииски: My Documnts- Downloads

Там се съхраняват изтеглените файлове от Google hrome ако си теглиш през него и ако не си му пипал настройките.

Сподели другаде

Izteglih FLEX TYPE i rabote6e dobre-no sega ne moje da mine na kirilitsa.....slagam go ha bg na dekstopa

i v kontrol panela vsi4ko e ok.Kakav e problema

Kajete svestna programa za problema molia vi

Night_Raven е писал хиляди пъти в този форум колко некадърна е тази програма и как омазва шрифтовете на Windows-а, а и на всичкото отгоре автора иска пари, но кой да чете. Windows има прекрасна вградена кирилица, която работи безупречно. Потърси с търсачката и ще намериш тема, в която е описано как се маха това изчадие Flex-а, но ще ти трябва инсталационният диск на операционната ти с-ма. Успех.

Сподели другаде

Деинсталирах я и сега писането е нормално.Не съм влизала одавна във форума-нямах проблеми с компа и затова не съм чела нищо.

Аз продължавам обаче да се боря с принтера/да свържа лексмарка с хр-то/-ако вече и драйвърите за него са бъгави като тоя флекс...НЕМАМ думи просто. :crosseyes1:

Сподели другаде

Появи ми се друг проблем сега...!

Появи се надпис точно върху лентата най-долу където са иконите на скайпа и др.Пише:Smartlage Late & SmartResponse Demo 97 Originalimage.Как да го махна?И през екрана минава една черта отвесна постоянно.Това от уина ли е пък сега?

Сподели другаде

Понеже до сега все не успявам да направя снимки на екрана с клавиатурата съм го снимала с фотоапарата.Чертата се мести постоянно от единия край на екрана до другия.Под надписа Филипс където има една ръка-примигва постоянно синьо.Това е.

post-15649-0-66745000-1307631685_thumb.jpg

Сподели другаде

Не знам как да го махна надписа.От страни на монитора имам малки копчета но те са за осветеност на монитора и др такива.В контрол панела не виждам никъде нещо за монитора.И такава черта до сега не ми се е появявала.
Сподели другаде