qbasix Публикувано Юни 5, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 5, 2011 Давам шотове от Speed Fan na Reading i S.M.A.R.T като на SMART давам и на 2та хардиска. на въпроса за автоматичното рестариране се пукнех и неможах да го изключа :@ А за кабелите може ли да ми кажете как точно да ги свържа. Благодаря Извинявам се забравих да сложа снимките то ги: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 5, 2011 Report Share Публикувано Юни 5, 2011 Не виждам да има проблеми в показателите на S.M.A.R.T.; напрежението +12V обаче е ниско. Провери дали се променя, когато системата е натоварена. За автоматичното рестартиране - просто изключи опцията Automatically restart и потвърди. За кабелите - добре е всики диск да е с отделен кабел, т. е., ако имаш два твърди диска ще ти трябват два отделни кабела. При това положение всеки диск трябва да е настроен в режим Master и свързан на върха (в края) на кабела. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
qbasix Публикувано Юни 7, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2011 Хора отново проблем а сега вече по-голям стартира хардиска и исписа Chek F: нещо там и ми исписаFolder /New Musik is unreadiable Remuving interies of folder(може да има правописни грешки) Сега старира хардиска но дадената папка /new Musik я няма никаква а пространсво не е освободено заема си пространсво какво да правя там имам 50 хил песни Удари и синия екран давам снимки с грешките извинявам се за големите снимки... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 7, 2011 Report Share Публикувано Юни 7, 2011 За изгубената папка - опитай да я възстановиш с някоя специализирана програма.За синия екран с грешката - проблем с драйверите за звука или звуковата карта. Опитай да обновиш драйверите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
qbasix Публикувано Юни 7, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2011 За папката ще пробвам с Paragon backup & Recovery 11 за синия екран ще опитам да подновя драиверите. и пак ще пиша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
qbasix Публикувано Юни 7, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2011 С драйверите се оправих но с възтановяването на папката не немога да се спрявя :( моля кажете ми точна и лесна програма която да успее и с която да се справя :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Юни 7, 2011 Report Share Публикувано Юни 7, 2011 Това с липсващата папка нали не ти е системният диск ? Ако е - на него не трябва да инсталираш/записваш нищо друго докато не изкараш оттам каквото е възможно. Може да пробваш с тази или с Undelete Plus. Мисля че и Avira имат някаква подобна програмка, но не съм пробвал... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
qbasix Публикувано Юни 7, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2011 (Редактиран) Recuva-ta не открива папката Applex data recovery я намира но неможе да я вазтанови защотото е demo някои да има key за нея ? Редактиран Юни 7, 2011 от QbasiX Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
qbasix Публикувано Юни 8, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 8, 2011 Явно не :( а някоя друга като нея с която да успея ? Инче днес купих друг хардиск дано това да реши проблемите ми но само за папката... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост