МирославХаджиев Публикувано Май 31, 2011 Report Share Публикувано Май 31, 2011 Здравейте!!! Имам интересен /поне за мен проблем/... за какво става въпроооос...дадох си флашката на приятелката ми за да си принтира нещо от нея...тя към копирния център аз към нас... и звъни по тела и ми казва, че всички файлове на флашката се виждат като преки пътища... :? казвам и да смени копирния център сменя го и и пак същото после и на моя комп така и на нейния така...и сега не знам какво да направя. аз съм със уйн7 ултимейт тя е с ХР. някой имал ли е същият проблем? моля ви да пишете ако имате решение за моя проблем! все пак тази флашка я имам от година и малко и имам доста важни неща на нея и ако трябва да я форматирам... не ми се иска да го правя :(БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 1, 2011 Report Share Публикувано Юни 1, 2011 Провери устройството с някоя антивирусна програма.След това можеш да опиташ да извадиш информацията със специализиран софтуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sto99 Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Здравейте, имам проблем с флашката. Компютър с уинд.ХП я разпознава, а комп. с уин.7 не може да я разпознае. Някой знае ли какъв може да е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Марка и модел на флашката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sto99 Публикувано Юли 28, 2011 Report Share Публикувано Юли 28, 2011 Verbatim Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2011 Report Share Публикувано Юли 28, 2011 Появява ли се някакво ново устройство в Device Manager? На повече от 1 компютър с Windows 7 ли е тествана? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост