PackMan Публикувано Май 28, 2011 Report Share Публикувано Май 28, 2011 Знам че има и други такива теми но не ми помогнаха.Четох какво ли не инсталирах някви килиризатори но субтитрите ми не трагват на български-изкарвами ги като иероглифи.Днес си преинсталирах компа и при инсталацитя на windows забравих да си оправя езиковите настроики.Четох няколко теми из форума оправих всичко(поне така смятам) и сега мога да си пиша на кирилица и всички програми и файлове на български си ми ги изкарва с български букви,но субтитрите не иска.Използвам BSplayer и субтирите които се опитвам да подкарам си трагваха нормално преди преинсталацията.Моля за помощ.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 28, 2011 Report Share Публикувано Май 28, 2011 Я oтиди в Настройки => Субтитри => Шрифт и виж дали Script ти е Cyrillic. Ако не е, избираш него и след това Apply. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PackMan Публикувано Май 28, 2011 Author Report Share Публикувано Май 28, 2011 Стана.Мерси много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост