Jump to content

Проблем с Улеснения достъп на Windos 7

Препоръчан пост

Здравейте, имам следния проблем.При опит да отворя виртуалната клавиатура, лупата или разказвача в папката Улеснен достъп ми изписва следната грешка.

Това е за виртуалната клавиатура, грешките за другите елементи са подобни само exe-то е различно.post-19867-0-67145900-1306245563_thumb.jpg

Интересното е, че понякога стартира програмите а понякога не.

Другия проблем е с "Отстраняването на често срещани компютърни проблеми" в Работния център.При опит да стартирам "Изпълняване на програми, разработени за предишни версии на Windows" ми изписва следната грешка.post-19867-0-48318900-1306246362_thumb.jpg

С Windows 7 SP 1 съм.

Благодарен ще съм за помощта.

Сподели другаде

Благодаря за идеята, пробвах да поправя системата с диска, но не стана.Забелязах обаче, че под safe mode се стартират приложенията, явно някоя програма прави проблема.Когато имам време ще я търся по метода на изключване.
Сподели другаде

Изтегли Autoruns и:

1) стартирай програмата;

2) избери Options -> Hide Microsoft and Windows Entries;

3) меню File -> Refresh;

4) меню File -> Save...;

5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата.

Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш):

- кликни бутон Нов отговор;

- долу в секция Прикрепени файлове посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл;

- накрая кликни Добавяне в мнението.

Сподели другаде

Имаш доста инсталирани програми с услуги и драйвери. Възможно е някоя от тях да пречи. Особено BlueSoleil, която е много бъгава и некадърна. Въпрос на време да премахваш програми, преди да се разбере къде е бил проблемът. Повече не ми се и обяснява, защото не обичам да помагам на хора, които пиратстват Malwarebytes' Anti-Malware и WinPatrol.
Сподели другаде

Night_Raven мочето, което ми инсталира Windows ми е сложило Malwarebytes' Anti-Malware и WinPatrol.Съжалявам наистина не трябва да толерираме пиратството на тези прекрасни програми.Обещавам, че ще ги изтрия и ще инсталирам безплатни версии, поне тези програми имат такива.Благодаря за съвета, който ми даде.
Сподели другаде