tongois Публикувано Май 23, 2011 Report Share Публикувано Май 23, 2011 Прейнсталирах си windows и оправих внсичко с изключечние на тъпия звук, който ми прави проблеми и инсталирам какви ли не драйвари за звук, но не тръгва... Имам си оригинални към звуковата карта, но тях не ми ги приема незнайно защо и не мога да ги инсталирам инсталирах и други драйвари за моята звукова карта и прочие, но не сработва това е звуковата карта в момента съм и сс драйвара, който е даден в сайта не баца...http://softvisia.com/download.php?view.123На предния win имах проблем със звука, но си опрайх с оригиналния сега след прейнсталацията, няма не ги приема тези от диска!http://www.prikachi.com/images/951/3373951x.pngТова и единственото, което ми липсва като драйвъри в мениджара и в еверест. Лошото е че и от контрол панела менюто е не активно цялото и нищо не може да се промени.Малко помощ? П.С. Windows XP SP2. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Май 23, 2011 Report Share Публикувано Май 23, 2011 а нямаше да е лошо да дадеш и модела на звуковата карта,а и защо си със Sp2 след като има Sp3 който е много по добре Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tongois Публикувано Май 23, 2011 Author Report Share Публикувано Май 23, 2011 Дал съм я в линка на softvista има модела и драйвар за нея... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Май 23, 2011 Report Share Публикувано Май 23, 2011 тва незначи че като си дал сме врачки за да разберем точния модел ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Май 23, 2011 Report Share Публикувано Май 23, 2011 Пробвай от Device Manager да ъпдейтнеш един по един липсващите ти драйвери като зададеш това да стане от диска/Windows да си ги търси от диска,а не от интернет/. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 23, 2011 Report Share Публикувано Май 23, 2011 Направо кажи каква е дънната платка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Май 23, 2011 Report Share Публикувано Май 23, 2011 Използвай и програмата Driver Sweeper за почистване на остатъци от деинсталираните драйвери за звуковата карта за да няма мазано при инсталирането на новия драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tongois Публикувано Май 23, 2011 Author Report Share Публикувано Май 23, 2011 http://www.prikachi.com/images/562/3374562L.png Това е цялата информация която ми изкарва в Everest! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 23, 2011 Report Share Публикувано Май 23, 2011 Я дай цялостна снимка от страница Summary. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tongois Публикувано Май 23, 2011 Author Report Share Публикувано Май 23, 2011 http://www.prikachi.com/images/792/3374792u.png Ето Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 23, 2011 Report Share Публикувано Май 23, 2011 Изглежда, че си забранил вградената звукова карта и използваш отделна такава. По принцип драйверът трябва да е този. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tongois Публикувано Май 24, 2011 Author Report Share Публикувано Май 24, 2011 Егати философския драйвар и този, който си дал не сработва не иска да го инсталира въобще, за да видя дали работи ... Брадчеда вчера си сложи същия Win и 1-вото ехе, което сложи и му се появи контрол над звука. За да не решите че грешката е в мен ще ви дам и 1 клипче за това, че не открива некакви драйвари, а ехе-тата не работят или поне тези който опитах. Видеото (130MB) От тук не можех да сваля нищо губи ми се сървара нещо! http://www.foxconnchannel.com/support/downloads.aspx Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2011 Report Share Публикувано Май 24, 2011 Това, че ти не знаеш как се инсталират драйвери, не прави текущия драйвер философски.В клипа, когато проверяваше за драйвер, трябваше да посочиш папка VIAEnvyAud\Drivers\WDM или VIAEnvyAud\Drivers\XPWDM. Тогава щеше да ти "светне" бутончето OK. И все пак това не е нужно, защото драйверът си има инсталация: просто отваряш папката Envy24_Family_DriverV540F, стартираш setup.exe и си следваш инструкциите. Въобще не е сложно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tongois Публикувано Май 24, 2011 Author Report Share Публикувано Май 24, 2011 Туко що записах едно копие на SP 3 уж заводско от Microsoft и не ме попита да форматира помислих, че го е направило автоматично и накрая се узовах с 2 операционни системи и се изнервих, вече ми писна влязох с Live Ubuntu и изтрих цялото C и шляпнах на ново Win, че вече не знам, к`во да правя и ще взема, да си взема една USB звукова карта с 2 канала за слушалки и микрофон и ще и плесна драйварите, който автоматично си се добавят и ще се радвам поне да мога да си гледам филмите и музиката да си слушам... Това, че ти не знаеш как се инсталират драйвери, не прави текущия драйвер философски.В клипа, когато проверяваше за драйвер, трябваше да посочиш папка VIAEnvyAud\Drivers\WDM или VIAEnvyAud\Drivers\XPWDM. Тогава щеше да ти "светне" бутончето OK. И все пак това не е нужно, защото драйверът си има инсталация: просто отваряш папката Envy24_Family_DriverV540F, стартираш setup.exe и си следваш инструкциите. Въобще не е сложно.Относно това ами пробвах какво ли не и твоя вариант пробвах и не знам защо не се получава... Ето го твоя вариант (73MB) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2011 Report Share Публикувано Май 24, 2011 Ако драйверът не се инсталира, значи е възможно да не е правилният. Време е да кажеш точно каква е звуковата карта, защото до този момент така и не стана напълно ясно. Можеш да разкараш тази антична версия на EVEREST Ultimate, която имаш, и да инсталираш актуалния наследник AIDA64 Extreme Edition. Ако тя ти показва същата информация, значи няма да е от полза. В такъв случай влез в Device Manager, кликни два пъти върху звуковата карта, иди на подпрозорец Details и препиши реда отдолу. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост