fewon Публикувано Май 22, 2011 Report Share Публикувано Май 22, 2011 Здравеите аз пиша от лаптопа които има интернет ,а пс-то ми няма .. пише ми :"Limited or no connectivity.You might not be able to access the internet or some network resources.This probrem occurred because the network did not assign a network adress to the computer."интернета ми няма лимит ... до обяд имах интернет ,а сега :( Всичко е ок при испращането на интернет но просто немога да го Receiv идеи ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 23, 2011 Report Share Публикувано Май 23, 2011 Кажи с каква операционна система работиш и по какъв начин получаваш достъп до Интернет - имаш ли модем, рутер, switch, нещо друго, как са свързани двата компютъра... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Topper Публикувано Май 23, 2011 Report Share Публикувано Май 23, 2011 Опресни си IP адреса.И понаучи още малко българския, че звучи смешно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fewon Публикувано Май 23, 2011 Author Report Share Публикувано Май 23, 2011 ХР с рутер .. как да си опресна ип адреса ?@Tropper извиняваи просто много бързах и не гледах изобщо какво пиша ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Topper Публикувано Май 23, 2011 Report Share Публикувано Май 23, 2011 http://www.colorado.edu/cns/docs/networkinternet/winxpdhcp.htmlhttp://www.colorado.edu/cns/docs/networkinternet/images/winxpdhcp4.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fewon Публикувано Май 24, 2011 Author Report Share Публикувано Май 24, 2011 Пробрема се оправи автоматично.Репаир не помагаше мислиш ли ,че нямаше да опитам ?!?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Topper Публикувано Май 24, 2011 Report Share Публикувано Май 24, 2011 Ахъм, обичам автоматичното оправяне Помощ свише Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост