agench Публикувано Май 21, 2011 Report Share Публикувано Май 21, 2011 при форматиране го прекъснах без да искам и сега не го показва като устройство.все едно го няма въобще.а диспечерът на устройствата ми показва че е там и работи нормално.не знам какво да правя.помогнете ако знаете как да го оправя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 21, 2011 Report Share Публикувано Май 21, 2011 С каква операционна система работиш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
agench Публикувано Май 21, 2011 Author Report Share Публикувано Май 21, 2011 windows7 ultimate Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 21, 2011 Report Share Публикувано Май 21, 2011 Покажи един screenshot от Disk Management. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
agench Публикувано Май 21, 2011 Author Report Share Публикувано Май 21, 2011 извинявам се за невежеството но как да го направя.имайте в предвид че в момента не го изкарва в моят компютър само това успях да направя и товаagench.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Май 21, 2011 Report Share Публикувано Май 21, 2011 при форматиране го прекъснах без да искам и сега не го показва като устройство.все едно го няма въобще.а диспечерът на устройствата ми показва че е там и работи нормално.не знам какво да правя.помогнете ако знаете как да го оправя Може би трябва да пробваш с някоя програма тип Partition Manager - Partition Wizard, Easeus Partition нещо-си...или с някой линукс от диск - има и специализирани за такъв тип задачи. Стандартно форматиране ли беше - имам предвид не т.нар. Low Level Format ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
agench Публикувано Май 21, 2011 Author Report Share Публикувано Май 21, 2011 махнах отметката на "бързо форматиране" и понеже се забави много забравих за него.после му измъкнах кабела/на харда/и стана тя каквато стана. получи се!!!!благодаря за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
megatone Публикувано Май 21, 2011 Report Share Публикувано Май 21, 2011 извинявам се за невежеството но как да го направя.имайте в предвид че в момента не го изкарва в моят компютър само това успях да направя и товаКак направи прикачения .mht файл с обяснението? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост