Jump to content

проблем с външен хард диск

Препоръчан пост

при форматиране го прекъснах без да искам и сега не го показва като устройство.все едно го няма въобще.а диспечерът на устройствата ми показва че е там и работи нормално.не знам какво да правя.помогнете ако знаете как да го оправя
Сподели другаде

при форматиране го прекъснах без да искам и сега не го показва като устройство.все едно го няма въобще.а диспечерът на устройствата ми показва че е там и работи нормално.не знам какво да правя.помогнете ако знаете как да го оправя

Може би трябва да пробваш с някоя програма тип Partition Manager - Partition Wizard, Easeus Partition нещо-си...или с някой линукс от диск - има и специализирани за такъв тип задачи.

Стандартно форматиране ли беше - имам предвид не т.нар. Low Level Format ?

Сподели другаде

махнах отметката на "бързо форматиране" и понеже се забави много забравих за него.после му измъкнах кабела/на харда/и стана тя каквато стана.

:bgflag: получи се!!!!благодаря за помощта. :gentlemen: :bravo: :cap: :bravo: :thumbsup:

Сподели другаде

извинявам се за невежеството но как да го направя.имайте в предвид че в момента не го изкарва в моят компютър

само това успях да направя

и това

Как направи прикачения .mht файл с обяснението? :look:
Сподели другаде