marrto91 Публикувано Май 21, 2011 Report Share Публикувано Май 21, 2011 До сега сложих на 2 лаптопа windows xp sp2 и ми излиза този проблем и от там нататак кво прая кво струвам занимавам се 1-2 часа и го оправям някой знае ли какъв е проблема слагам последната версия на драйвърите на ati ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Май 21, 2011 Report Share Публикувано Май 21, 2011 не съм сигорен,но мисля че драйвърите на ати искаха да имаш инсталиран майкорософт нет фрамеворк от версия 2.0 нагоре,за да се инсталират безпроблемно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 21, 2011 Report Share Публикувано Май 21, 2011 Драйверите на ATI/AMD не поддържат всички лаптоп. Като за начало иди на тази страница и от меню Find a Driver вдясно се увери, че си избрал правилния драйвер. Ако се окаже, че такъв няма, значи ще трябва да си го набавиш от сайта на производителя на лаптопа. И защо по дяволите инсталираш Windows XP със SP2, след като отдавна има SP3? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marrto91 Публикувано Май 22, 2011 Author Report Share Публикувано Май 22, 2011 еми инсталирам sp2 щото е автоматичен и не е за мене не ,че няма автоматичен sp3 ама не ми се занимава ,а предимно за мене си инсталирам sp3 framework да изписваше ми ,че трябва ама аз давам next и го преминавам незнам може и да е от това не го инсталирах защото мислих ,че заради тези control center на ati настройките Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост