Jump to content

Често срещан проблем при Ati drivers

marrto91

Препоръчан пост

До сега сложих на 2 лаптопа windows xp sp2 и ми излиза този проблем и от там нататак кво прая кво струвам занимавам се 1-2 часа и го оправям някой знае ли какъв е проблема слагам последната версия на драйвърите на ati ?post-20251-0-60054200-1305965871_thumb.jpg
Сподели другаде

не съм сигорен,но мисля че драйвърите на ати искаха да имаш инсталиран майкорософт нет фрамеворк от версия 2.0 нагоре,за да се инсталират безпроблемно
Сподели другаде

Драйверите на ATI/AMD не поддържат всички лаптоп. Като за начало иди на тази страница и от меню Find a Driver вдясно се увери, че си избрал правилния драйвер. Ако се окаже, че такъв няма, значи ще трябва да си го набавиш от сайта на производителя на лаптопа.

И защо по дяволите инсталираш Windows XP със SP2, след като отдавна има SP3?

Сподели другаде

еми инсталирам sp2 щото е автоматичен и не е за мене не ,че няма автоматичен sp3 ама не ми се занимава ,а предимно за мене си инсталирам sp3

framework да изписваше ми ,че трябва ама аз давам next и го преминавам незнам може и да е от това не го инсталирах защото мислих ,че заради тези control center на ati настройките

Сподели другаде