кокал Публикувано Май 19, 2011 Report Share Публикувано Май 19, 2011 Здравейте, наскоро преминах към Win 7 от ХР и нещо ме смущава доста. Когато приспивам компютъра, мониторът гасне моментално, а дискът и вентилаторът в кутията продължават да шумят още дълго (вчера например бяха 10-тина минути). Отгоре на всичкото от заспиване не мога да го събудя нито от копчето, нито с клавиатура, нито с мишка - налага се да рестартирам. От хибернация го будя с копчето, но понякога се оказва, че и по този начин всъщност съм го рестартирала... Налага ми се често да гася и включвам отново, така че това ми създава сериозен проблем. С Windows 7 Ultimate съм, 32-битовIntel Pentium CPU 3.00 GHz, 2,00 ГБ РАМ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 20, 2011 Report Share Публикувано Май 20, 2011 Инсталирани ли са актуални версии на всички драйвери (особено за дънната платка)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
кокал Публикувано Май 25, 2011 Author Report Share Публикувано Май 25, 2011 Хъммм, не знам преинсталираха ми го в сервиз и не ми беше хрумвало, че може от драйверите да е. Май ще се разровя за актуализации на всички драйвери, пък дано това реши проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост