Гост newnickname Публикувано Май 18, 2011 Report Share Публикувано Май 18, 2011 Свалил съм си flash-игри на компа - абе стрелба яко, какво да ви кажа ...и си я играя през windows media player. НО при двойно кликане с мишката, за да стрелям по-бързо ми се Resize-ва екрана на Full Screen ...и пак при бърза стрелба ми се намалява екрана на нормален размер, примерно 500x300 пиксела. Така се играе ужасно и клавишните команди забиват. Има ли начин да спра постоянното оразмеряване на екрана, а същевременно да си ползвам мишката - да кликам бързо с нея? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 18, 2011 Report Share Публикувано Май 18, 2011 Защо не зареждаш игрите в браузъра, вместо в плеър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Май 18, 2011 Report Share Публикувано Май 18, 2011 (Редактиран) Защо не зареждаш игрите в браузъра, вместо в плеър? С Firefox нямам проблем дори и без нет, обаче на WMplayer-a вървят най-добре, особено когато не са Full Screen. В смисъл такъв, че играят ли се на голям екран се получава забавяне, а на плейърите може да се играе на малък екран, за разлика от браузера. Иначе с най-новите версии на Adobe Flash Player (ActiveX & pluggin) & Shockwave player, просто ме интересува дали въобще има такава опция да не се оразмеряват игри/филми играни/гледани на плейър, при двойно кликане на мишката? Редактирано: Намерих решение - WinAmp има опция x1, x2, Full Screen и не се оразмерява при двойно кликане на мишката, чете .swf. Редактиран Май 18, 2011 от mazarin Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Май 18, 2011 Report Share Публикувано Май 18, 2011 Flash player (standalone) .Аз цъкам с него и няма проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Май 18, 2011 Report Share Публикувано Май 18, 2011 Flash player (standalone) .Аз цъкам с него и няма проблем. Благодаря много! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост