ReSp3c7a Публикувано Май 14, 2011 Report Share Публикувано Май 14, 2011 Хм, незнам как да започна, случи се толкова неочаквано, че ..... Както вече разбрахте съм с win 7 ultimate и всичко си вървевше перфектно до днес преди 4-5 часа и изведнъж, както си рових в нета режих да видя какво става със скайпа и си минимизирах прозореца и какво да видя, екрана черен без никакви икони .. Зачудих се КАКВО става и като всеки средно-статистически човек реших да го ресТна , може би ще се оправи .Е да ама НЕ освен, че ми ги нямаше иконите и екрана беше черен ами и програмите долу в дясно дето са до старта ми станаха като някакви листи .... Влязох в skype и от един линк там успях да вляза в мозилата и да напиша това ...Като влязох в my computer ми направи впечатление, че библиотеката ми е е празна, пуснах една игра и все едно я псукам за 1ви път, всичко цветове, резолюция и прочие. Много ви моля хакери и разбирачи : : Помогнете ми че ми писна вече Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
juliano52 Публикувано Май 15, 2011 Report Share Публикувано Май 15, 2011 Пробвай в SAFE MODE,Repair your computer! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2011 Report Share Публикувано Май 17, 2011 Опитал ли си да възстановиш системата до по-ранна точка посредством System Restore, дали няма да има някакво подобрение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted252 Публикувано Май 17, 2011 Report Share Публикувано Май 17, 2011 Вероятно става въпрос за пиратски Windows 7 ultimate. Черния екран е стандартен при неактивиран софтуер. Решението на проблема е да се въведе легален product key. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Юни 14, 2011 Report Share Публикувано Юни 14, 2011 Здравейте. Днес се появи проблем с windows, по-точно един от процесите заемаше 50% CPU и нямаше ''пускане'' (на скрийншота съм показал кой е процеса). Рeстартирах компютъра и всичко си дойде на мястото. Въпроса е, на какво може да се дължи това? Сканирах с MBAM, SAS и NIS2011 - всичко е чисто. OS WIndows7\32bit SP1 Проверих и в event viewer\system за някакви грешки или нещо по-различно по същото време и това ми направи впечатление Малко по-рано смених cfg файла в профила ми на call of duty 4 с друг, който ми го прати познат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост