Jump to content

Windows 7 ultimate проблем

ReSp3c7a

Препоръчан пост

Хм, незнам как да започна, случи се толкова неочаквано, че .....

Както вече разбрахте съм с win 7 ultimate и всичко си вървевше перфектно до днес преди 4-5 часа и изведнъж, както си рових в нета режих да видя какво става със скайпа и си минимизирах прозореца и какво да видя, екрана черен без никакви икони ..

Зачудих се КАКВО става и като всеки средно-статистически човек реших да го ресТна , може би ще се оправи ;) .

Е да ама НЕ освен, че ми ги нямаше иконите и екрана беше черен ами и програмите долу в дясно дето са до старта ми станаха като някакви листи ....

Влязох в skype и от един линк там успях да вляза в мозилата и да напиша това ...

Като влязох в my computer ми направи впечатление, че библиотеката ми е е празна, пуснах една игра и все едно я псукам за 1ви път, всичко цветове, резолюция и прочие.

Много ви моля хакери и разбирачи :D: :D: Помогнете ми че ми писна вече :crosseyes1:

Сподели другаде

• 4 weeks later...

Здравейте. Днес се появи проблем с windows, по-точно един от процесите заемаше 50% CPU и нямаше ''пускане'' (на скрийншота съм показал кой е процеса). Рeстартирах компютъра и всичко си дойде на мястото. Въпроса е, на какво може да се дължи това? Сканирах с MBAM, SAS и NIS2011 - всичко е чисто. OS WIndows7\32bit SP1 post-8656-0-84236800-1308085631_thumb.png

Проверих и в event viewer\system за някакви грешки или нещо по-различно по същото време и това ми направи впечатление post-8656-0-40884500-1308086256_thumb.png

Малко по-рано смених cfg файла в профила ми на call of duty 4 с друг, който ми го прати познат.

Сподели другаде