mita4eto88 Публикувано Май 14, 2011 Report Share Публикувано Май 14, 2011 Здравейте днеска си купих модем (Modem USB ZTE MF637) на Оранч (Амена),от испания съм.Цял ден се мъча да го подкарам и не става,липсва драйвер който трябва да се инсталира.Отидох в магазина да си поискам диска,но ми казаха че такъв няма.Търся го в интернет но не го намирам-ZTE WCDMA Technologies MSM Driver.Ще съм много благодарен ако ми помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 14, 2011 Report Share Публикувано Май 14, 2011 При включването му в Device Manager появява ли се ново устройство? Ако да, като какво е разпознато или не е разпознато въобще? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Май 16, 2011 Report Share Публикувано Май 16, 2011 При включването на устройството в MyComputer трябва да се покаже като USB Flash или CD-ROM(виртуален). Там се намира драйверът. Ако Autorun не е спрян, дори инсталатора трябва да се зареди автоматично.Така поне е било винаги, от опита ми с подобни устройства. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост