Jump to content

Проблем с плейлистите в Itunes?

Препоръчан пост

Здравейте, имам проблем с отварянето на плейлисти с Itunes които съм правил с Winamp. Плейлистите са записвани в стандартния "m3u" формат.А самият проблем е че когато вкарам плейлиста в Itunes повече от половината имена на песни ги няма.Едва 1/3 присъстват там, докато в Winamp този проблем го няма. Някакво решение да ми предложите?
Сподели другаде

Да последната версия е, наскоро си я изтеглих от официалната им страница.MP3 са песните всичките, а в други плеъри няма проблеми.Пробвал съм в Winamp и там всичко си е наред.То аз в Winamp съм правил плейлиста.
Сподели другаде

Да последната версия е, наскоро си я изтеглих от официалната им страница.MP3 са песните всичките, а в други плеъри няма проблеми.Пробвал съм в Winamp и там всичко си е наред.То аз в Winamp съм правил плейлиста.

Възможно е да е бъг. Дълъг ли е списъкът? Ако да, опитай с някакъв кратък дали ще има проблем. Да не би липсващите песни да са реално липсващи и като файлове и затова да не се появяват. Не съм работил с iTunes и не съм запознат с точното поведение на програмата.

Сподели другаде

списъкът е с 332 песни, пробвах с други плейлисти но и там се получава така.Май @Melmak ще се окаже прав за тази програма.Но аз използвам нея защото много лесни си качвам музиката и клиповете на Айпода, направо си ги влача от папката.Докато в Winamp трябва да ги добавя в плъйлист, и когато се опитам да кача повече от 1 клип наведнъж ми се бъгва.Знам че има и други програми с които мога да си правя трансфера на музиката към Айпода, но предпочитам да е и плеър.Ще зарежа тоя Itunes, а ако някой каже нещо по-добро за моя случай ще съм му благодарен. Бих пробвал някоя нова програма за Айпода. :)
Сподели другаде