nikolaidan1 Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 Зравейте,Истеглих си Camtasia studio 7 запсвам екрана си, но когато сварша с записването не виждам нито част от клипа само ЧЕРНООО!! :'( :'( Моля ви помогнете ми !! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 Записвал си видео файл или някоя програма/папка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaidan1 Публикувано Май 13, 2011 Author Report Share Публикувано Май 13, 2011 Записвал си видео файл или някоя програма/папка?просто десктопа си ( за да я пробвам ) :peace: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Май 13, 2011 Report Share Публикувано Май 13, 2011 Къде се появява това черно, къде опитваш да го възпроизведеш ? Записваш ли файла след записа , как , в какъв формат ? Има много въпроси. Просто опитай подробно да опишеш ти какво правиш.Според мен може да пробваш да инсталираш кодеците като K-Lite, но тъй като не знам какво правиш може и да не помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaidan1 Публикувано Май 15, 2011 Author Report Share Публикувано Май 15, 2011 значи като влезна нали ме пита кво ше снимам и аз му цакам close.след това горе в левиа ъгъл цакам record the screen. и тогава цакам Rec. :lookaround: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Май 15, 2011 Report Share Публикувано Май 15, 2011 Програмата е платена - 299 долара.Trial периода може да налага някои ограничения спрямо пълните й възможности.По всяка вероятност не боравиш правилно с програмата или ползваш некадърна пиратска версия.CamStudio e нелоша пълнофункционална безплатна програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2011 Report Share Публикувано Май 16, 2011 Можеш ли да качиш някъде някой кратък клип и да дадеш линк тук, за да видим? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaidan1 Публикувано Май 25, 2011 Author Report Share Публикувано Май 25, 2011 Програмата е платена - 299 долара.Trial периода може да налага някои ограничения спрямо пълните й възможности.По всяка вероятност не боравиш правилно с програмата или ползваш некадърна пиратска версия.CamStudio e нелоша пълнофункционална безплатна програма.Не е от това аз имам key Проблема ми е, че направих project, но не мога да го кача защото формата е друг:Camtasia studio project.Как да го ехпортна?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 25, 2011 Report Share Публикувано Май 25, 2011 File -> Produce and Share. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост