gibson58 Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 Здравейте,на компютъра си имам един потребителски акаунт ,който искам или да го преместя целият(ако не е много сложно) или поне десктопа му .Целта ми е :1.да не ми заема място на системният дял.2.да му огранича размера който може да ползва за съхранение на данни да речем 5гб.3. да не може да вижда и съответно да влиза в другите дялове. Ограничаването на размера от т.2 мисля да го направя ,като му сложа диск квота с десен бутон върху дяла на който са намира акаунта>propertis>quota.Обаче не съм го пробвал и незнам дали ще стане... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 За преместването не мога да помогна (има ръководства из нет-а, но не ми си струва надеждна тази работа).Иначе виж тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Май 10, 2011 Author Report Share Публикувано Май 10, 2011 Знам я тази тема ,от нея видях как да настройвам акаунта .Просто ми се ще да не жертвам тези 5,6гб от системният дял. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Май 11, 2011 Author Report Share Публикувано Май 11, 2011 Oправих се .Oграничих размера с disk quota.Преместих папката на десктопа му с десен бутон върху нея и Location.А дяловете скрих с програмата Child control. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост