Andreev Публикувано Май 8, 2011 Report Share Публикувано Май 8, 2011 Искам да попитам как може да се върна на Service pack 2 от 3 защото машината ми е слаба и със 3-ката ми забива много повече от 2ката моля за помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 8, 2011 Report Share Публикувано Май 8, 2011 Колко слаба е тая машина, да не е някой Pentium II? Колко RAM памет има? Ето тук има някакви инструкции, дано да се оправиш. Деинсталацията на SP 3 е непрепоръчителна, защото ще се отворят много дупки в сигурността. Ако компютъра е бавен не означава, че забива. Да не се бъркат двете неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Andreev Публикувано Май 8, 2011 Author Report Share Публикувано Май 8, 2011 512 ram 1.6GHz просто искам да изтрия service pack 3 и да си сложа service pack 2 само това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 8, 2011 Report Share Публикувано Май 8, 2011 По-горе съм дал едно линкче с инструкции от "Майкрософт", пробва ли ги? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Andreev Публикувано Май 8, 2011 Author Report Share Публикувано Май 8, 2011 пробвах ги ама не мога да деинсталирам service pack 3 .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Май 8, 2011 Report Share Публикувано Май 8, 2011 надали ще е от обновяването към сервизен пакет 3,3ката е по лека и от двойката,сканиран ли е компютъра за зловреден софтуер ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Andreev Публикувано Май 8, 2011 Author Report Share Публикувано Май 8, 2011 не е сканирам . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Май 8, 2011 Report Share Публикувано Май 8, 2011 Провери ето с тези двете програмки и дай списъците както е обяснено по-долу.Malwarebytes' Anti-Malware:- стартирай програмата;- избери Perform quick scan (Бързо сканиране) и кликни бутон Scan (Сканиране);- след като приключи сканирането, ако не са открити заплахи, ще се отвори автоматично текстов файл (който можеш да затвориш) и програмата ще те уведоми, че не е открила нищо, след което можеш да кликнеш бутон OK и да я затвориш;- ако са открити заплахи, кликни бутон OK и после Show results (Покажи резултатите);- кликни бутон Remove Selected (Премахни избраните);- ще се появи текстов файл (дневник/лог), копирай съдържанието му тук. SUPERAntiSpyware:- стартирай програмата;- кликни бутон Scan your Computer (Сканиране на компютъра);- вляво избери само дял C:, а вдясно избери Perform Complete Scan (Извърши пълно сканиране);- кликни Next и изчакай програмата да сканира;- кликни OK на съобщението;- ако има засечени заплахи, кликни Next, за да се премахнат гадинките, OK на потвърждението и накрая Finish;- кликни бутон Preferences... (Настройки) и иди на подпрозорец Statistics/Logs (Дневници), маркирай последния лог по дата и кликни бутон View Log... (Покажи дневника);- копирай съдържанието му тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marrto91 Публикувано Май 17, 2011 Report Share Публикувано Май 17, 2011 Така малко далече от темата искам да питам имам един windows xp sp3 lite (версия) и мисълта ми е той е на руски език има ли някав пакет който да стане на english пробвах с MUI само ,че няма английски език ? дали е възможно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 18, 2011 Report Share Публикувано Май 18, 2011 Не, че нещо ама това windows xp sp3 lite ми звучи като самоделка (особено на Руски)! Защо не ползваш оригинален Уиндоус? п.с.@Andreev 10 дена вече и няма резултат от сканирането?! Само за инфо ти го казвам, че ХР с SP3 вървеше много по-добре на по-слаба машина: 256 рам и 1,3 процесор, а и сега на още по-слаба съм го сложил (на един приятел): 192 рам и 0,7 процесор Аз вече не го ползвам ХР-то и му го подарих! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marrto91 Публикувано Май 19, 2011 Report Share Публикувано Май 19, 2011 еми за да го сложа на тромавия ми комп няма ли начин да се преведе на english с някакъв езиков пакет на win7 става дирекно ама тука незнам ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост