bam-bam Публикувано Май 6, 2011 Report Share Публикувано Май 6, 2011 В заглавието е написано, но да поясня.Трябва ми програмка която да ми сканира диска за дублиращи се имена на песни.Търсих подобни, но нещо тези които намерих не вършат работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 6, 2011 Report Share Публикувано Май 6, 2011 Много добро решение на проблемът ти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Май 6, 2011 Author Report Share Публикувано Май 6, 2011 Това съм го пробвал, но бях изгубил как се казваше.При опит за инстал ми показва версия 1.5.5.А зипнатия вариант е 1.6.При теб как е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Май 6, 2011 Report Share Публикувано Май 6, 2011 От доста време не съм го ползвал, но преди доста ми помагаше. Ако искаш можеш да хвърлиш едно око и тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Май 6, 2011 Report Share Публикувано Май 6, 2011 Аз съм спокоен с тази. Има опции и за други формати освен МР3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост