profear Публикувано Май 5, 2011 Report Share Публикувано Май 5, 2011 Здравейте значи преди да си преинсталирах лаптопа имах същия проблем с µTorrent и сега след като го преинсталирах пак имам същия проблем с µTorrent проблоема е следния че при теглене на някои торенти ми дава някакъв ерор от сорта Data error (cyclic redundancy check) и червен Х пред торента. Ето и снимка ---> http://www.prikachi.com/images/774/3304774l.jpg Моляви помогнете ми че много гадно немога един WoW да си дръпна. Айде Мерси ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2011 Report Share Публикувано Май 5, 2011 Обикновено CRC грешки означават, че твърдият ти диск умира. Инсталирай HD Tune, стартирай я, иди на подпрозорец Health, кликни бутона с дискетката в горната дясна част на програмата и запази изображението някъде. След това иди на подпрозорец Error Scan, кликни Start, изчакай да сканира, отново кликни бутона с дискетката и запази файла. Прикачи тези две изображения към следващия си коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
profear Публикувано Май 5, 2011 Author Report Share Публикувано Май 5, 2011 0kay .. : ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
elyon Публикувано Септември 5, 2011 Report Share Публикувано Септември 5, 2011 Здравейте! Имам същия проблем като profear, като към проблемите с торента добавим и това, че горе-долу по времето, по което се появи cyclic error-а, се появиха и проблеми с въртенето на видео файлове, когато са записани върху харддиска (не и ако гледам от флашка или преносим харддиск). Даже в началото да тръгне наред, по някое време всичко забива. Предполагам, че причината е същата де. Направих това, което Night_Raven беше казал на profear. Ето ги двата скрийншота: Какво да правя оттук нататък? Може ли да се оправи или лаптопът трябва да се носи на сервиз? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 5, 2011 Report Share Публикувано Септември 5, 2011 Имаш повредени сектори на твърдия диск. За сервиз е, където трябва да му сменят твърдия диск. Прехвърли си важните неща на външен носител, докато е време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
elyon Публикувано Септември 5, 2011 Report Share Публикувано Септември 5, 2011 Знаех си, че така ще стане :/ Добре поне че наскоро го преинсталирах, та почти всичко вече ми е качено на преносимия хард. Благодаря много за помощта! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост