Jump to content

µTorrent Data error (cyclic redundancy check). Много гаден проблем !

Препоръчан пост

Здравейте значи преди да си преинсталирах лаптопа имах същия проблем с µTorrent и сега след като го преинсталирах пак имам същия проблем с µTorrent проблоема е следния че при теглене на някои торенти ми дава някакъв ерор от сорта Data error (cyclic redundancy check) и червен Х пред торента. Ето и снимка ---> http://www.prikachi.com/images/774/3304774l.jpg

Моляви помогнете ми че много гадно немога един WoW да си дръпна. Айде Мерси ! :)

Сподели другаде

Обикновено CRC грешки означават, че твърдият ти диск умира. Инсталирай HD Tune, стартирай я, иди на подпрозорец Health, кликни бутона с дискетката в горната дясна част на програмата и запази изображението някъде. След това иди на подпрозорец Error Scan, кликни Start, изчакай да сканира, отново кликни бутона с дискетката и запази файла. Прикачи тези две изображения към следващия си коментар.
Сподели другаде

• 3 months later...

Здравейте! Имам същия проблем като profear, като към проблемите с торента добавим и това, че горе-долу по времето, по което се появи cyclic error-а, се появиха и проблеми с въртенето на видео файлове, когато са записани върху харддиска (не и ако гледам от флашка или преносим харддиск). Даже в началото да тръгне наред, по някое време всичко забива. Предполагам, че причината е същата де. Направих това, което Night_Raven беше казал на profear. Ето ги двата скрийншота:

post-23605-0-61065700-1315242491_thumb.png post-23605-0-90553400-1315242505_thumb.png

Какво да правя оттук нататък? Може ли да се оправи или лаптопът трябва да се носи на сервиз?

Сподели другаде

Имаш повредени сектори на твърдия диск. За сервиз е, където трябва да му сменят твърдия диск. Прехвърли си важните неща на външен носител, докато е време.
Сподели другаде

Знаех си, че така ще стане :/ Добре поне че наскоро го преинсталирах, та почти всичко вече ми е качено на преносимия хард. Благодаря много за помощта!
Сподели другаде