crysttaL Публикувано Май 4, 2011 Report Share Публикувано Май 4, 2011 С KMPlayer,версия:3.0.0. съм. На нормален(малък) екран ми е перфектно,но когато искам да си пусна филма на цял екран и формата му е същия като на малкия екран. Моля ви кажете как да си оправя проблема да си гледам филма на цял екран..Мерси предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Май 4, 2011 Report Share Публикувано Май 4, 2011 с други плеари има ли този проблем ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crysttaL Публикувано Май 9, 2011 Author Report Share Публикувано Май 9, 2011 Да! Сега пробвах дали става с VLC..по добре е,може на цял екран,но когато го пусна на цял екран и много ми лаги и ми цепи..и пак ми се налага на малък екран да гледам филма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Май 9, 2011 Report Share Публикувано Май 9, 2011 а какви кодек пакети имаш инсталирани ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 Инсталиран ли е видео драйверът? Ако да, актуален от сайта на производителя ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crysttaL Публикувано Май 16, 2011 Author Report Share Публикувано Май 16, 2011 Toeст? Аз от малко време се занимавам с компютри и не ги разбирам тези наименования "кодеци","драйвери" и т.н. Обяснете ми го по просто Мерси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Май 16, 2011 Report Share Публикувано Май 16, 2011 еми когато си си взел компютъра са ти дали едни дискове за след прейнсталация,и ако е прейнсталиран скоро и не е вкаран драйвъра за видеокартата,за това да ти прави тези проблеми,може да опиташ да инсталираш Това,и да пробваш резултата пак дали ти правят проблеми като дадеш на голям екран Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2011 Report Share Публикувано Май 17, 2011 Кодеците не трябва да имат връзка в случая, защото The KMPlayer е с вградени такива. crysttaL, кажи за каква операционна система става въпрос и каква точно е видео картата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crysttaL Публикувано Май 19, 2011 Author Report Share Публикувано Май 19, 2011 Intel Pentium III processor,996 mhz,384 MB RAM Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 19, 2011 Report Share Публикувано Май 19, 2011 Тази информация няма нищо общо с това, което поисках. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 19, 2011 Report Share Публикувано Май 19, 2011 Intel Pentium III processor,996 mhz,384 MB RAMТова е над 10-годишен компютър вече, той почти не става за гледане на филми (освен за DivX/XviD със зор), затова ти и насича картината. Много е слаб искам да кажа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 20, 2011 Report Share Публикувано Май 20, 2011 Това е над 10-годишен компютър вече, той почти не става за гледане на филми (освен за DivX/XviD със зор), затова ти и насича картината. Много е слаб искам да кажа. Не, че нещо ама на много по-стар комп с 700Mhz процесор 192Mb рам и 8 гига хард, му сложих ХР SP3 и KMPlayer върви без проблеми! Има точен въпрос, но за сега няма точен отговор на него!!! Ето и въпроса на Night_Raven"кажи за каква операционна система става въпрос и каква точно е видео картата." Сега остава да бъде даден и точния отговор! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Miroslav Donchev Публикувано Февруари 10, 2012 Report Share Публикувано Февруари 10, 2012 Здравейте,Аз имам аналогичен проблем и работя по Windows XP. И друг път съм работил с този плейър (пак под Windows XP), но за пръв път ми се случва. Като стартирам филма ми излиза в два прозореца и то във розово, след като променя размера му преминава към обичайните параметри. Деинсталирах го няколко пъти и го инсталирах наново, но без резултат. От "Екранно управление" и от "Мащабиране", се пробвах да го оправя но същата работа. Имам обаче инсталиран и K-Lite Kodec Pack. Доколкото знам плейра си има свои кодеци- да не влизат в конфлик. Как да разреша проблема?Ще бъда благодарен на всеки който обърне внимание по въпроса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Miroslav Donchev Публикувано Февруари 10, 2012 Report Share Публикувано Февруари 10, 2012 Не е нито от кодеците нито от операционната система, а е от настройките на плейра. Помогни си сам да ти помогне и...Макар,че публикацията е от 5.май 2011 и юзера едва ли ще му е от полза, но за такива заблудени като мен. Та настройките ако са на български:"Видео (разширени)" >> "Обработка на видеото" >> от "Миксер за наслагване (По подразбиране)" аз прехвърлих отметката на "VMR9 Прозоръчен режим" и всичко си дойде на мястото. Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2012 Report Share Публикувано Февруари 10, 2012 Няма причина миксерът за наслагване (overlay) да не работи, ако драйверът за видео картата е инсталиран правилно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост