Jump to content

Препоръчан пост

С KMPlayer,версия:3.0.0. съм. На нормален(малък) екран ми е перфектно,но когато искам да си пусна филма на цял екран и формата му е същия като на малкия екран. Моля ви кажете как да си оправя проблема да си гледам филма на цял екран..Мерси предварително!
Сподели другаде

Да! Сега пробвах дали става с VLC..по добре е,може на цял екран,но когато го пусна на цял екран и много ми лаги и ми цепи..и пак ми се налага на малък екран да гледам филма.
Сподели другаде

еми когато си си взел компютъра са ти дали едни дискове за след прейнсталация,и ако е прейнсталиран скоро и не е вкаран драйвъра за видеокартата,за това да ти прави тези проблеми,може да опиташ да инсталираш Това,и да пробваш резултата пак дали ти правят проблеми като дадеш на голям екран
Сподели другаде

Кодеците не трябва да имат връзка в случая, защото The KMPlayer е с вградени такива. crysttaL, кажи за каква операционна система става въпрос и каква точно е видео картата.
Сподели другаде

Intel Pentium III processor,996 mhz,384 MB RAM

Това е над 10-годишен компютър вече, той почти не става за гледане на филми (освен за DivX/XviD със зор), затова ти и насича картината. Много е слаб искам да кажа.

Сподели другаде

Това е над 10-годишен компютър вече, той почти не става за гледане на филми (освен за DivX/XviD със зор), затова ти и насича картината. Много е слаб искам да кажа.

Не, че нещо ама на много по-стар комп с 700Mhz процесор 192Mb рам и 8 гига хард, му сложих ХР SP3 и KMPlayer върви без проблеми!

Има точен въпрос, но за сега няма точен отговор на него!!!

Ето и въпроса на Night_Raven

"кажи за каква операционна система става въпрос и каква точно е видео картата."

Сега остава да бъде даден и точния отговор!

Сподели другаде

• 8 months later...

Здравейте,

Аз имам аналогичен проблем и работя по Windows XP. И друг път съм работил с този плейър (пак под Windows XP), но за пръв път ми се случва. Като стартирам филма ми излиза в два прозореца и то във розово, след като променя размера му преминава към обичайните параметри. Деинсталирах го няколко пъти и го инсталирах наново, но без резултат. От "Екранно управление" и от "Мащабиране", се пробвах да го оправя но същата работа. Имам обаче инсталиран и K-Lite Kodec Pack. Доколкото знам плейра си има свои кодеци- да не влизат в конфлик. Как да разреша проблема?

Ще бъда благодарен на всеки който обърне внимание по въпроса.:)

Сподели другаде

Не е нито от кодеците нито от операционната система, а е от настройките на плейра. Помогни си сам да ти помогне и...Макар,че публикацията е от 5.май 2011 и юзера едва ли ще му е от полза, но за такива заблудени като мен. Та настройките ако са на български:

"Видео (разширени)" >> "Обработка на видеото" >> от "Миксер за наслагване (По подразбиране)" аз прехвърлих отметката на "VMR9 Прозоръчен режим" и всичко си дойде на мястото. Успех

Сподели другаде