bsd Публикувано Май 3, 2011 Report Share Публикувано Май 3, 2011 Здравейте, моля за малко помощ. Имам доклад по Микропроцесорна техника за AMD Opteron 400MHz, смятах че ще се справя сам, но не успях. Търсих в google, но не намерих информацията, която ми трябва, гледах в училищната библиотека, но имат само информация за по-стари AMD процесори. Като последно решение пиша тук с надеждата да има някой специалист или просто някой потребител, който знае малко за този микропроцесор и да ми помогне. На всякаква информация ще съм благодарен, но най-вече ми трябват неговите характеристики: работна честота, дали има копроцесор, на какъв цокъл се вгражда, работното му напрежение, колко битови са адресната шина, шината данни, кеш паметта, годината на производство и подобни неща. Благодаря Ви предварително! П.П. Дано съм улучил раздела. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Май 3, 2011 Report Share Публикувано Май 3, 2011 Няма Opteron на 400 MHz. Явно не си разбрал правилно. Има на 2400 MHz. За повече справка погледни тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bsd Публикувано Май 3, 2011 Author Report Share Публикувано Май 3, 2011 Благодаря, а може ли малко да ми разясните тези: Freq. L2-Cache HT Mult Voltage TDP Socket Freq. - ясно честотаL2-Cache - предполагам кеш паметHT - не знам ,...Voltagе - работно напрежениеTDP - не знам Socket - предполагам цокъл Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост