dimbadboy Публикувано Май 1, 2011 Report Share Публикувано Май 1, 2011 Сложил съм компютъра да чете първо от диска после от хард диска запазвам настройките и рестартирам, и се появява моят проблем на местото "Press any key to continue" ми седи една чертичка която само мига. Това нещо от самия файл ли е или аз правя нещо нередно. Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 1, 2011 Report Share Публикувано Май 1, 2011 Ако е сигурно, че дискът е наред (буутващ е, правена е инсталация с него), остава да има проблем с оптичното у-во. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimbadboy Публикувано Май 1, 2011 Author Report Share Публикувано Май 1, 2011 Не днес го свалих, ако не е нахално може ли да ми дадете Windows 7 по възможност Ultimatе линк за сваляне с който няма да имам проблем. Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Май 1, 2011 Report Share Публикувано Май 1, 2011 Колега прочети Правилата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 1, 2011 Report Share Публикувано Май 1, 2011 Обръщам ти внимание на правилата на форума (по-специално т.3), с които си се съгласил, като си се регистрирал тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост