virusdetected Публикувано Април 29, 2011 Report Share Публикувано Април 29, 2011 Здравейте, проблема е следния. След една актуализация на скайп, иконата на скайп, която беше закачена на лентата за задачи побеля (стана като бяло листче). Опитах да я разкача и да си я закача наново, но нещо не се получи... оттогава не мога да закачам нищо на лентата за задачи. Ако дам на някакво приложение с дясно копче и закачи на лентата ми изписва, че е закачено защото след като дам втори път с дясно копче върху същото приложение ми дава да откача от лентата,но не се появява нищо на лентата. Ако замъкна нещо и го пусна в лентата пак не остава там. Някой ако има някаква идея да я сподели. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 30, 2011 Report Share Публикувано Април 30, 2011 Може ли една снимчица на иконката на Skype(побелялата) и на цялата лента?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
virusdetected Публикувано Април 30, 2011 Author Report Share Публикувано Април 30, 2011 Може ли една снимчица на иконката на Skype(побелялата) и на цялата лента?? Лентата е празна в момента, иконата на скайп както и всички други ги откачих веднага след следващия рестарт. Много странно, не ми се е случвало до сега, а използвам доста активно win-a. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 30, 2011 Report Share Публикувано Април 30, 2011 Ето така ли искате да прикачите икони? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
virusdetected Публикувано Април 30, 2011 Author Report Share Публикувано Април 30, 2011 Да, точно така, винаги си държа там 10-12 икони с програмите които използвам най-често. Но сега след като ги махнах, не мога да сложа нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Април 30, 2011 Report Share Публикувано Април 30, 2011 Случайно да си ползвал някой оптимизатор за да премахнеш "shortcut arrows" (малките стрелкички в долния ляв ъгъл на иконите) ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 30, 2011 Report Share Публикувано Април 30, 2011 Fix Пробвай това и кажи дали ще има ефект. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
virusdetected Публикувано Април 30, 2011 Author Report Share Публикувано Април 30, 2011 Fix Пробвай това и кажи дали ще има ефект. Сега пробвах да го инсталирам, още в началото на инсталацията ми излиза съобщение: "Fix it does not apply to your operating system or application version." с бутон OK. като натисна ОК инсталацията не продължава, а иска да прай някви онлайн хелпове... -TEN4O- тва че съм махнал стрелкичките от шорткътите каква роля играе? Едит: Върнах стрелкичките на шорткътите по следния начин: Създадох рег файл - restore_arrows.reg :със съдържание:Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CLASSES_ROOT\Application.Reference]"IsShortcut"="Yes" [HKEY_CLASSES_ROOT\ConferenceLink]"IsShortcut"="Yes" [HKEY_CLASSES_ROOT\DocShortcut]"IsShortcut"="Yes" [HKEY_CLASSES_ROOT\InternetShortcut]"IsShortcut"="Yes" [HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile]"IsShortcut"="Yes" [HKEY_CLASSES_ROOT\piffile]"IsShortcut"="Yes" [HKEY_CLASSES_ROOT\WSHFile]"IsShortcut"="Yes"Този код го копнах от нета.След рестарта шорткътите имаха стрелкички и на лентата пак могат да се закачат програмки. Интересно преди нямах стрелкички и пак си ги лепках на лентата, може би ще пробвам пак да ги махна и да пробвам дали ще могат да се закачат програмки. Благодаря ви много за помощта! -TEN4O- жив и здрав! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Април 30, 2011 Report Share Публикувано Април 30, 2011 Аз ги махам с това но го подозирам в лека бъгавост така че на твоя отговорност... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
virusdetected Публикувано Април 30, 2011 Author Report Share Публикувано Април 30, 2011 Ами реших проблема за което благодаря, сега дори си направих невидим .ico файл и си наслагах долу пак програмките, но не се виждат. Просто знам къде да натисна и се стартира дадено приложение. Хем са ми на лесно хем не е накичено-невидими са Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост