Lyudmil Публикувано Май 13, 2011 Report Share Публикувано Май 13, 2011 Сиско, нямам идея кой те е излъгал, че този лаптоп е за игри, но не е. Това е нисък клас машина за браузване и филми, и не може да очакваш да играеш нормално игри на лаптоп за 650 лева - недей да мъчиш машинката, а си я ползвай по предназначение, че и без това са доста кекави лаптопите от тая серия. Относно насичането на филмите, я пробвай с PotPlayer и му задай в опциите по време на инсталация да ползва хардуерно ускорение DXVA, без да слагаш никакви допълнителни кодеци и филтри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Силвестър Публикувано Май 13, 2011 Author Report Share Публикувано Май 13, 2011 Благодаря за мнението и програмата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kagebista Публикувано Септември 13, 2011 Report Share Публикувано Септември 13, 2011 Имам такъв лаптоп НР 625. Имам различен проблем и той се изразява в това:Лаптопът не иска да се включва когато е само на батерия. Изключа ли го и махна ли буксата на зарядното - отказва да запали на батерия. Пробвах махане и слагане на батерията, задържане на бутона и нищо. Щом пъхна буксата за зарядното и моментално я дръпна - машината пали като е само на батерия. Но изключа ли го и махна ли буксата на зарядното - няма запалване когато е само на батерия.Има ли го при теб това нещо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 15, 2011 Report Share Публикувано Септември 15, 2011 Поне на мен ми прилича на хардуерен дефект. Ако е в гаранция, мисля, че ще е добре да посети сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост