rostislav Публикувано Април 29, 2011 Report Share Публикувано Април 29, 2011 Проблемът ми е следният... когато гледам флаш видео във vbox/youtube или други стриймващи сайтове, екранът на видеото е разделен на две хоризонтално посредата от зелена лента.Това се получи наскоро и не знам на какво се дължи, нито как да го оправя.Ето скрийншот: http://unimated.com/images/33986106528243182415_thumb.jpg Пробвах със преинсталация на флаш плеъра, но не се получи.Някакви идеи/предлжения? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 29, 2011 Report Share Публикувано Април 29, 2011 Това под кой браузър е. Под друг браузър има ли проблем? Обновявани/сменяни ли са някакви драйвери (особено за видео картата)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rostislav Публикувано Април 30, 2011 Author Report Share Публикувано Април 30, 2011 Под всякакви браузъри - Firefox/IExplorer/Chrome/Opera.Проблем с друго видеовъзпроизвеждане нямам, затова не съм обновявал/преинсталирал драйверите на видеото.Иначе кодеците си ги обновявам редовно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rostislav Публикувано Април 30, 2011 Author Report Share Публикувано Април 30, 2011 Точно във драйверите на видеото е бил проблема. Обнових ги до последната версия и се оправи.Не знам обаче дали старите са се обозили нещо или са били твърде стари за новия флаш плеър.Както и да е, благодаря за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост