trm Публикувано Април 28, 2011 Report Share Публикувано Април 28, 2011 здравейте на всички и помагайте...значи проблема ми е следният..вчера си преинсталирах windowsa,но аз не съм голям разбирател и съм в чужбина,така че нямаше друг начин и аз трябваше да я свърша тази работа...всичко уж мина добре,но после гледам че имам само един дял на харда от 20гб,а другите 50 ги няма никъде..има ли начин да се оправи това без принсталация..благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 28, 2011 Report Share Публикувано Април 28, 2011 Колко дяла сте направили попринцип при преинсталацията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trm Публикувано Април 28, 2011 Author Report Share Публикувано Април 28, 2011 мисля че 2...исках .ц..да е 20гб,а останалото да е ..d..и сега ми показва че имам само .ц.. 10гб Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 28, 2011 Report Share Публикувано Април 28, 2011 А веднага ли след преинсталацията си беше 1 дял?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trm Публикувано Април 28, 2011 Author Report Share Публикувано Април 28, 2011 да..веднага Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 28, 2011 Report Share Публикувано Април 28, 2011 Дай My Computer -> Десен бутон -> Manage -> Disk Managment направи снимка подобна на тази: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trm Публикувано Април 28, 2011 Author Report Share Публикувано Април 28, 2011 ок...мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост