bojo0o0o94 Публикувано Април 28, 2011 Report Share Публикувано Април 28, 2011 Значи когато не съм на компютъра определено време той заспива. Проблема е там, че когато искам да го използвам той е излязал от потребителския си акаунт и трябва да цъкна оная картинка за да вляза. Та въпросът ми е мога ли да го настроя да заспива, но без да излиза от потребителския акаунт, търсих в Control Panel и не мога да ги намеря тея настройки с Windows 7 съм. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 28, 2011 Report Share Публикувано Април 28, 2011 Отвори контролния панел -> Hardware and Sound -> Require a password when the computer wakes -> Change settings that are currently unavailable -> Don't require a password -> Save changes. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bojo0o0o94 Публикувано Април 28, 2011 Author Report Share Публикувано Април 28, 2011 Отвори контролния панел -> Hardware and Sound -> Require a password when the computer wakes -> Change settings that are currently unavailable -> Don't require a password -> Save changes.Е тва е за Xp на мен ми трябва за седмица. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Април 28, 2011 Report Share Публикувано Април 28, 2011 Контролен панел-опции на захранването-горе в ляво-изискване на парола при събуждане на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bojo0o0o94 Публикувано Април 28, 2011 Author Report Share Публикувано Април 28, 2011 Контролен панел-опции на захранването-горе в ляво-изискване на парола при събуждане на компютъра.А мерси да си жив и здрав. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 28, 2011 Report Share Публикувано Април 28, 2011 Е тва е за Xp на мен ми трябва за седмица.Нещо се бъркаш. Точно за Windows 7 съм описал настройките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост