istefanov Публикувано Април 24, 2011 Report Share Публикувано Април 24, 2011 Здравейте Имам проблем с една флашка. Използвах я за да буутна от нея windows xp на компютър без cd-rom и всичко си мина гладко. Когато се опитах да я форматирам след това, за да сложа обратно файловете, които бяха там преди, нещо не се получи. Ако направя quick format всичко минава и флашката е наглед ок, само че след 500 и някой мегабайт на нея не може да се копира повече (тя е 2 гб иначе и преди имаше на нея към 1 и нещо гигабайта информация; файловете за буутването бяха и те 500 и нещо, мисля че на точно тази граница става проблема - слагам шот на съобщението) и освен това ми дава, че е read-only (като я извадя и сложа обратно е ок и след quick format сме пак на изходната позиция). Не-quick format не може да се направи, защото след 23-4% просто заспива и край. Low-level format след 23-4% ми дава много грешки и след това си продължава нормално от едно място нататък до края, но след това пак не може да се направи нормално форматиране.Чудя се дали има начин да се оправи това или е заминала флашката, и как може да е станало това, че да не го повтарям? едит: всъщност, като се опитах да сваля шот от грешката на low-level format вече ми дава грешки от-до, което май значи че се е предала флашката, ама ако може да се оправи и някой знае с какъв софтуер може да се форматира като хората това ще съм много благодарен. Поздрави едит 2: Сега като се замисля, може би не е точно софтуерен проблема и се извинявам предварително ако е за друг раздел случая, но просто на първо гледане ми се струваше, че просто не ползвам точните програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 25, 2011 Report Share Публикувано Април 25, 2011 Наистина изглежда сякаш устройството сдава багажа. Тествай го все пак на друг компютър, за всеки случай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост