Jump to content

Поправяне на грешки в регистрите при Windows XP SP2

leon70

Препоръчан пост

От доста време търся кадърна програма за оправяне на грешки в регистратурата при Windows XP SP2 и нещо не съм особено впечатлен от уж ''динозаврите'' в този сектор.Днес тествах две - Tweak Reg Cleaner и Reg Organizer.Първата работи задоволително прилично/след оправянето на проблемните ключове и файлове не се хваща осезаема разлика - колкото с нея,толкова и без нея/.Втората работи доста по-добре,но деинсталатора и е некадърен и от там ме навежда на мисълта,че като цяло програмата също е толкова ефективна и способна.Като за човек неразбиращ от ключове и регистри кое би била алтернативната програма за оправяне на проблеми в регистратурата?Моля да споделят опит хора ползващи поне 1 година дадена програма - програми като Adwanced System Care,jv16 Power Tools,Reg Supreme,System Mechanic са тествани.Благодаря предварително.
Сподели другаде

За съжаление моето впечатление е същото от всичко тествано дотук - някои се справят на пръв поглед по-добре от други,но при честа и продължителна употреба по подразбиране/става дума за настройките на сканиране/ става голяма мазаница,ОС започва осезаемо да забавя и започват проблеми с инсталирани програми.Разочарован съм,но поне не храня вече надежда за такава кадърно написана програма,която да може да се използва с лекота от не дотам опитни и запознати с регистратурата потребители.
Сподели другаде